Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Mindila a castigat marele titlu Black Sea Model 2013 acordat de FashionTV Catalin Botezatu si-a prezentat colectia Birds, pe care i-a dedicat-o presedintelui FashionTV, Michel Adam

ro

18 Aug, 2013 19:41 4032 Marime text
Sambata, 17 august 2013 - Simona Mindila a primit titlul de Black Sea Model 2013 in concursul international de modele organizat de FashionTV in Mamaia in cadrul International Fashion Weekend. Simona este din Constanta, are 15 ani, 1,80 metri inaltime si a fost selectata de Caravana FashionTV, facandu-si debutul in modeling in aceasta vara, pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia.

21 de aspirante la marele titlu au concurat pe scena FashionTV din Piata Cazino din Mamaia. Concursul s-a desfasurat atat pe scena, in direct in fata juriului format din profesionisti si a publicului, cat si pe platforma fashiontv.com, unde concurentele au putut fi votate, voturile primite online reprezentand 50% din nota finala obtinuta in concurs. Pe scena, tinerele participante au trecut prin proba costumului de baie (costume asigurate de Vero Milano) si de cea a tinutei elegante (concurentele au purtat rochii semnate Walid Atallah).

Castigatoarele Black Sea Model Awards 2013 sunt:
Black Sea Model 2013 – Simona Mindila
Most Scanned on fashiontv.com Model – Irina Cotar
FTV Tourism Mamaia Model – Alexandra Andrioaia
Catwalk Model – Beatrice Piele
Luxury Spring Water Model – Iuliana Dup
F-18 Acay Drink Model – Andrada Bara
FashionTV 88 Energy Drink Model – Cristina Oprisan
F Vodka Model -  Iuliana Zaborot
Cosmote Model Award – Amalia Santa

A fost o noua seara spectaculoasa in Piata Cazino din Mamaia si un show transmis live de TVR 1 si de postul international FashionTV. Invitata speciala a serii a fost Ania J, MC-ul FashionTV, care a prezentat spectacolul alaturi de Claudiu Constantin, prezentatorul FashionTV Romania. Si pentru ca weekend-ul a stat sub semnul modei internationale, avand drept invitati designeri si branduri renumite la nivel international, au avut loc si prezentari de moda.
Brandul Vero Milano si-a prezentat colectia de costume de baie si vestimentatie pentru plaja, propunand modele deux pieces, foarte sexy si cu accent puternic pe accesorii.

Brandul BSB a revenit pe scena FashionTV din Mamaia cu noi propuneri pentru iarna 2013-2014, intr-o colectie exclusiva in care eleganta se imbina perfect cu tendintele actuale.
Colectia Adam Couture a propus rochii elegante realizate din materiale sidefate, lucioase si in culori variate, de la nuante de piersica si roz pal, crem si verde deschis, pana la albastru puternic si rosu. Creatiile sunt accesorizate cu detalii stralucitoare, fiind destinate ocaziilor speciale.

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost din nou model pe catwalk-ul FashionTV Summer Festival 2013, de data aceasta in prezentarea colectiei Shaka a brandului Paluggio, pe o regie semnata Catalin Botezatu. Inspirate din cultura africana, tinutele destinate atat barbatilor, cat si femeilor, au impresionat audienta.

Designerul Catalin Botezatu si-a prezentat colectia Birds pe scena FashionTV, o colectie pe care i-a dedicat-o presedintelui si fondatorului FashionTV, Michel Adam. O prezentare palpitanta si o colectie speciala, poetica, excentrica si luxoasa, destinata unei femei misterioase, superbe si ciudate in acelasi timp, o pasare de noapte care iti ramane intiparita in minte. Catifeaua se imbina cu matasea, voalul, dantela, pene, puf, blana si aplicatii lucrate manual, intr-o colectie couture semnata de inconfundabilul Catalin Botezatu si un final palpitant in care manechinele au iesit pe scena tinand in maini porumbei albi, pe care i-au eliberat. Make-up-ul prezentarii a fost realizat de Mirela Vescan, iar coafura de Laurent Tourette.

Va reamintim ca International Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 de promovare a turismului romanesc, sustinut de Primaria Municipiului Constanta. Evenimentele sunt transmise live de Fpeople.ro, site oficial al FashionTV in Romania. Tot pe Fpeople.ro gasiti imagini si informatii in exclusivitate de la evenimentele FashionTV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii