Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul BZN. Cei mai fideli fani pot cumpara bilete reduse!

ro

24 Jul, 2013 15:54 1121 Marime text
Biletele la concertul pe care cei de la BZN il vor sustine pe 25 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti au fost puse in vanzare, in exclusivitate prin reteaua de magazine BILETOO.ro si BLT.ro! Acestea pot fi achizitionate atat din Bucuresti cat si din alte orase ale tarii si au preturi cuprinse intre 50 si 300 de lei, in functie de zona aleasa. Dar pentru ca cei mai fideli fani isi rezerva un loc in sala in primele zile de la anuntarea unui eveniment, pana pe 1 august 2013 acestia au la dispozitie bilete mai ieftine cu 10 procente!
 
Biletele pentru concertul BZN de la Sala Palatului sunt disponibile din data de 24 iulie la urmatoarele categorii de pret:
- Zona VIP: 300 lei (pret intreg); cu reducerea aplicata, cumparatorul plateste 270 lei
- Categoria I: 250 lei (pret intreg); cu reducerea aplicata, cumparatorul plateste 225 lei
- Categoria II: 200 lei (pret intreg); cu reducerea aplicata, cumparatorul plateste 180 lei            
- Categoria III: 150 lei (pret intreg); cu reducerea aplicata, cumparatorul plateste 135 lei
- Categoria IV: 100 lei (pret intreg); cu reducerea aplicata, cumparatorul plateste 90 lei
- Categoria V: 50 lei (pret intreg); cu reducerea aplicata, cumparatorul plateste 45 lei
 
Bilete in exclusivitate prin reteaua de magazine BILETOO.ro si BLT.ro
Fanii BZN pot achizitiona bilete pentru concertul din 25 octombrie in exclusivitate prin reteaua BILETOO.ro si BLT.ro, mai ieftine cu 10%, numai in perioada 24 iulie - 1 august. Magazinele partenere sunt: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro si BLT.ro.
 
Incepand cu data de 1 august, biletele vor avea pret intreg si (in afara de magazinele mai sus mentionate) se vor putea gasi si in alte locatii precum: magazinele Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos si online pe BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.
 
  Avand in spate o cariera stralucita ce include peste 400 de melodii, zeci de albume vandute in milioane de copii si un numar impresionant de turnee in toata lumea, cei de la BZN revin in atentia fanilor cu cele mai cunoscute piese ale lor, oferindu-le romanilor sansa de a asculta live piese precum: Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour, El Condor Pasa, Mariana, Delilah, Che Sera, Mexican Night, si alte piese celebre...
 
http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU
 
~~Concertul „BZN” va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.~~
 
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii