Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rodica Popescu Bitanescu - "As bea o cafea cu Tudor"

ro

16 Dec, 2013 14:12 1648 Marime text
Joi seara vedetele si-au baut cafeaua alaturi de fani la Coffeol, in cadrul evenimentului Cristi Brancu Show. Agentul VIP al showbizului romanesc i-a supus pe invitatii sai speciali, Rodica Popescu Bitanescu si Jean Paler, la un duel umoristic al carui castigator a fost chiar publicul.
 
Pentru un plus de savoare, in deschiderea showului, cei prezenti au fost rasfatati cu un concert live, sustinut de trupa 2MenShow, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea. Apoi, cei doi actori invitati, au fost supusi de catre Cristian Brancu la un concurs cu probe amuzante, toate cu aroma de cafea Coffeol.
 
Intrebata cu cine si-ar bea cafeaua de dimineata, Rodica Popescu Bitanescu a declarat: "Companionul pe care mi l-as dori la o cafea Coffeol ar fi chiar fiul lui Cristi, Tudor. Lui ii place sa ma sune de pe telefonul parintilor si uneori chiar avem scurte conversatii, deosebit de placute si amuzante pentru mine", a marturisit artista.
 
Jean Paler: "Teo se spala pe dinti cu pasta de mici!"
 
Cristi Brancu l-a anchetat si pe Jean Paler in privinta celor mai tari barfe spuse la o ceasca de cafea. Acesta a raspuns pe un ton umoristic: "Am auzit ca Teo este la dieta si mai nou se spala pe dinti dimineata cu pasta de mici", in timp ce Rodica Popescu Bitanescu a continuat: "Iar eu am auzit ca Jean Paler este somnambul..."
 
Intrebata cand a baut prima ceasca de cafea, Rodica Popesu Bitanescu a marturisit: "La 9-10 ani am inceput sa consum cafea si chiar sa fumez. Asta pana cand tata m-a prins cu tigara si mi-a tras o bataie zdravana. De atunci consum doar cafeaua, iar pe aceasta o prefer neagra, fara lapte sau zahar. Marturisesc insa ca cea mai buna cafea am gustat-o la Coffeol".
 
Cristi le-a incantat papilele gustative invitatilor cu un concurs de degustari. Bitanescu a trebuit sa recunoasca ingredientul secret al unei cafele Coffeol cu sirop de turta dulce, iar Paler a fost incantat cu ceai de cardamon, preferatul sau. Cei doi actori au facut fata cu brio probelor create de Agentul Vip, iar juriul, ales dintre membri publicului, le-a declarat castigatoare pe cele trei vedete care au incantat auditoriul cu reprezentatia lor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii