Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRO AGRO - partenerul primei ediții a AgroStandard EXPO

ro

04 Jul, 2015 13:34 1993 Marime text
  Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu Şişeşti” din Bucureşti (ASAS), împreună cu Federația Națională PRO AGRO și celelalte organizații profesionale importante ale fermierilor, unele dintre cele mai reprezentative trusturi media din domeniul agricol şi companii de prestigiu din România sunt parteneri la prima ediţie a expoziţiei internaţionale AgroStandard EXPO, prima expoziţie din Europa Centrală şi de Est dedicată unităţilor de procesare şi sistemelor de stocare. Târgul va avea loc în perioada 2-5 iulie 2015 pe DN2B București-Urziceni, în dreptul localității Lilieci, Jud. Ilfov.

Expoziția va cuprinde o mare diversitate de produse şi servicii – de la utilaje agricole şi accesorii la echipamente pentru sectorul zootehnic, de la sisteme de irigaţii la hale şi spaţii de depozitare, de la sisteme GPS la soft pentru gestionarea activităţilor agricole, de la industria lactatelor şi a mezelurilor până la procesarea plantelor tehnice, a peleţilor sau a instalaţiilor de biogaz. În catalogul atașat, puteți consulta lista completă a expozanților alături de informații valoroase cu privire la aria acestora de activitate.
Din programul zilelor de weekend vă supunem atenției seminarul ”Crescătorii de animale, în impas” în cadrul căruia se vor atinge probleme recente ale zootehniei autohtone, de la problemele nerezolvate încă de reducerea cotei de TVA pe întregul lanț agroalimentar până la problemele pieții laptelui.
4 iulie, ora 10.30
„Crescătorii de animale, în impas”
Cine are interes să dispară fermierii locali? Cine câştigă de pe urma reducerii TVA la 9% ?
Zootehnia românească pierde teren. Exportul, mai mult pe hârtie decât în practică
Crescătorii de oi, bântuiţi de fantoma” limbii albastre”
De ce laptele românesc ajunge tot mai greu la procesatori?
Spekeri invitati
 Mary Pană, director executiv Asociatia Crescătorilor şi Exportatorilor de Bovine Ovine şi Porcine
Nicuşor Şerban, fermier
Claudiu Daviţoiu, fermier
Mihai Petcu, fermier
 Cristian Lungu, preşedinte Asociația Fermierilor Utilizatori de Automate de Lapte (AFUAL)
 Butnariu Cristinel, fermier
 Traian Cioranu, fermier
AgroStandard EXPO şi Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu-Şişeşti” au organizat în ultimii doi ani numeroase conferinţe şi expoziţii specializate dedicate fermierilor a căror tematica variază de la zootehnie la ferma de familie şi de la accesarea de fonduri europene la vânzarea terenurilor agricole.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii