Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.000 de alergatori au luat startul la cea mai mare cursă a iernii ​

ro

13 Dec, 2015 19:12 1255 Marime text
Duminică, 13 decembrie, a avut loc cea de-a 4-a ediție a evenimentului de alergare pentru amatori, Băneasa Trail Run 2015, powered by Băneasa Shopping City, sponsorizat de INTERSPORT, cu susținere pentru campania #RespirăSănătate și organizat de Asociația Trăiesc Sănătos și agenția Running Media.

De la an la an, competiția Băneasa Trail Run a crescut, astfel că de la 180 de participanți la prima ediție din 2012, anul acesta s-a depășit pragul de 1.000 de alergători. Locurile disponibile s-au epuizat cu mai bine de o lună înainte de start, însă cererile - nu, ceea ce dovedește că Băneasa Trail Run a devenit o cursă extrem de populară în rândul alergătorilor. De altfel, succesul demonstrat al evenimentului a determinat organizatorii să ia decizia de a organiza în 2016 trei ediții Băneasa Trail Run: ediția de primăvară (24 aprilie), toamnă (11 septembrie) și de iarnă (11 decembrie).
“Băneasa Trail Run este, în primul rând, un eveniment de suflet pentru Running Media, este primul eveniment sportiv în a cărui organizare ne-am implicat, un proiect care a crescut frumos de la an la an și care își merită renumele de <Sărbătoarea Alergătorilor>r”, a declarat Theodor Manolache, partener al Running Media Consulting. 

La Băneasa Trail Run 2015, s-a alergat pe traseul tradițional de 10,5 km, dar și pe traseul de 21 km, inaugurat anul trecut de echipa Băneasa Trail Run. Ambele trasee îndeamnă participanții să descopere frumusețea alergării în pădure, iarna.
Pentru al patrulea an consecutiv, încurajăm alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure, și de a-și menține forma fizică. Sperăm ca prin acțiunea Băneasa Trail Run să ducem mai departe mesajul Asociației noastre, și anume, acela de a promova sportul ca activitate normală în viața fiecăruia dintre noi”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.
Startul s-a dat din fața restaurantului Casa Albă, lângă intrarea în pădurea Băneasa. 500 de alergatori au participat la proba de 10,5 km și 525 la cea de semimaraton. În total, peste 1.000 de alergători care s-au declarat încântați de traseu și atmosferă. Fiecare concurent care a trecut linia de finish a primit o medalie turnată și o porție de mâncare.

“Am participat și anul trecut la Băneasa Trail Run. Este cursa la care vin cu gașca, suntem o gașcă mare de alergători, ne plac traseul și atmosfera, suntem cu toții prieteni. De fapt, asta este Băneasa Trail Run, o cursă a prietenilor’’ a declarat Adi, participant Băneasa Trail Run.
“Traseu frumos, organizare impecabilă, atmosferă degajaăa. M-am simțit bine la această ediție Băneasa Trail Run, am fost și la edițiile anterioare, voi reveni la următoarele. Încurajez oamenii să vină la acest eveniment, a declarat Monica, participant Băneasa Trail Run.
 
În kitul de concurs, concurenților li s-a oferit o vestă pentru alergare, o cană filtrantă Aqua Optima, un bidon de hidratare și un baton energizant de la PowerBar , iar câștigătorii au fost recompensați cu premii în bani în valoare totală de 7.200 lei.
Câștigătorii editie a 4-a sunt:

Semimaraton – 21 kilometri                                           Cros – 10,5 kilometri
Open Masculin                                                                       Open Masculin
Locul 1: Munteanu Florin                                           Locul 1: Timbalist Ghenadie
 Locul 2: Stroescu Daniel                                           Locul 2: Ene Pavel
Locul 3: Purcea Ionut                                                         Locul 3: Milea Radu
Open Feminin                                                                       Open Feminin
Locul 1: Stroescu Iuliana                                                        Locul 1: Manac Antoanela
Locul 2: Veliscu Maria                                                         Locul 2: Buga Florentina
Locul 3: Muscalu Ionela                                                         Locul 3: Tempeanu Ilinca

Clasamentul preliminar al competitiei il puteti gasi la acest link: 
http://baneasatrailrun.ro/clasament2015/

Powered by: Băneasa Shopping City
Sponsor: Intersport Romania
Susținem: #RespirăSănătate
Parteneri: Ciuc Natur Radler, Borsec, Carrefour, BCR, Aqua Optima, PowerBar, Barilla, Casa Alba, Polar, Eisberg
Parteneri media: Radio 21, Preda Publishing, Asociația Bucharest Running Club
Pareneri tehnici: Stejarii Country Club, Netopia mobilPay, 42km.ro, Smart Atletic, Quantix Marketing Insights, Romprest, web2sms.ro
Organizatori: Asociatia Traiesc Sanatos si Running Media Consulting
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii