Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pepe a castigat “Te cunosc de undeva!” pentru a doua oara consecutiv

ro

12 Dec, 2013 11:54 1794 Marime text
Aseara, Antena 1 a difuzat ultima gala a celui de-al patrulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”. In urma adunarii notelor date de catre de juriu cu ale celorlalti colegi de emisiune, Pepe a fost desemnat marele castigator, pentru a doua oara consecutiv in acest an, dupa ce in primavara a terminat tot pe locul intai si sezonul al treilea. Este o performanta notabila mai ales daca tinem cont si de faptul ca Pepe nu a fost menajat deloc de catre celebra “ruleta a personajelor” din emisiune, timp de 14 editii trecand de la muzica populara la rock sau de la muzica lautareasca la muzica indiana.

Artistul a fost rand pe rand Maria Dragomiroiu, Peter Andre, Raj Kapoor, Andra, Fuego, Adrian Igrisan, Chris de Burgh, Mo-Do, Elena Carstea, Dave Gahan, Silvia Dumitrescu, Calin Goia sau Gabi Lunca. In Marea Finala de aseara a impresionat cu “Smooth Criminal” a lui Michael Jackson aceasta fiind interpretarea ce l-a desemnat castigator pentru a doua oara. Cei 15.000 de euro oferiti de catre Tymbark, sponsorul principal al emisiunii au fost donati doamnei Mirela Miscodan, al carei caz este sustinut de Fundatia Mereu Aproape.

Pepe se va reintoarce pentru o seara la “Te cunosc de undeva!” in editia speciala ce va fi difuzata in prima seara de Craciun.

“Ma bucur mult de participarea la tot ceea ce inseamna “Te cunosc de undeva” si pe undeva imi pare rau ca s-a terminat si acest sezon. A fost o experienta extraordinara traita alaturi de niste oameni de exceptie. Pe langa distractia de rigoare, inevitabila, de altfel, ramane si o parte, sa-i zicem, educativa, a lucrurilor fiindca m-am vazut si m-am descoperit in niste situatii in care, in mod obisnuit, nu am cum sa fiu si aceasta nu poate decat sa ma ajute in ceea ce fac. Trebuie sa le multumesc celor care au fost alaturi de mine tot timpul si au trimis emailuri si mesaje de-a lungul tuturor editiilor, colegilor pentru nebuniile facute impreuna, juriului si antrenorilor pentru suport si pentru ca a venit vorba de suport … neaparat trebuie sa le multumesc celor din echipa de productie, un dreamteam plin de profesionisti si artisti. Daca se va putea, ma voi reintoarce, cumva, din cand in cand, la TCDU, pentru ca dupa ce ai luat virusul, te vindeci greu. J”

In aceasta seara, Pepe mai are parte de o finala fiindca Next Star, emisiunea din al carei juriu face parte, isi va desemna castigatorul intr-o gala de exceptie, al carei invitat extraordinar este maestrul Radu Beligan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii