Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oktal.ro a atras comenzi de peste 700.000 de euro în primele 10 ore de Black Friday 2013

ro

22 Nov, 2013 13:01 1078 Marime text
Magazinul online Oktal.ro, care a lansat ofertele de Black Friday încă de la ora 00:00, a anunţat vânzări de peste 700.000 de euro doar prin comenzile înregistrate până la ora 10:00 pe www.oktal.ro. Conform oficialilor Oktal.ro, 2000 de persoane au comandat în primele 10 ore de la lansarea promoţiilor de Black Friday.
 
Oktal.ro a dat startul marilor reduceri încă de la miezul nopţii, fiind printre primele magazine online ce şi-au primit vizitatorii cu ofertele promise. Vârful de trafic a fost atins la ora 00:15, când peste 15.000 de persoane erau online pe www.oktal.ro, căutând produsele preferate şi alegând promoţiile dorite.
                          
"Site-ul magazinului Oktal.ro a funcţionat mulţumitor, au existat puţine minute de pauză, chiar dacă au fost multe momente în care mii de persoane accesau simultan paginile produselor. Ne-am dorit ca promoţiile nu doar să existe, ci chiar să poată fi alese de clienţi fără prea multă dificultate, lucru care a fost reclamat anul trecut de clienţii multor magazine online", spun reprezentanţii Oktal.ro.
 
Cele mai cumpărate produse au fost, aşa cum era de aşteptat, laptop-urile, TV-urile şi tabletele. "Aşa cum am promis, avem stocuri consistente, astfel că puţine produse sunt epuizate până în acest moment. Black Friday este o zi lungă pentru noi şi, sperăm, o experienţă de shopping cât mai satisfăcătoare pentru clienţi, care pot alege online produsele dorite fără să stea la cozi în magazine şi fără să rişte ca produsele să se epuizeze până ajung să le plătească", adaugă oficialii magazinului online specializat în IT, electronice şi electrocasnice, care îşi dezvoltă permanent gama de produse.
 
Vizitatorii Oktal.ro pot alege laptop-uri Lenovo, Acer, Toshiba şi HP cu reduceri majore. În categoria televizoarelor, în prim-plan se află produse marca LG, televizoare de tip LED cu performanţe de top. De Black Friday, oferta Oktal.ro include tablete, aparate foto, imprimante şi multe alte produse, de la aparat de aer condiţionat şi până la hotă sau media player full HD, cuptor electric, ebook reader, cască gaming ori obiectiv foto Sony.
 
Cu peste 14 ani de activitate, Oktal.ro este unul dintre magazinele online de top în categoria sa, oferind inclusiv servicii post-vânzare ce aduc valoare adăugată produselor comandate: promisiunea de returnare a banilor în cazul în care clientul, în maxim 30 de zile de la achiziţie, doreşte să returneze un laptop sau netbook, nemulţumit de performanţele acestuia - proces rapid şi uşor, fără penalităţi şi fără necesitatea invocarii unui motiv, precum şi serviciul "E-Service", un program complet gratuit care îi ajută pe clienţi să economisească timp şi bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii