Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O coloana de 110 de motociclisti a anuntat lansarea trailerului filmului „Ultimul Zburator”

ro

27 Sep, 2013 13:38 1964 Marime text
O coloana de 110 de motociclisti a traversat Bucurestiul pentru a anunta lansarea trailerului oficial al filmului „Ultimul Zburator”, in regia lui Ovidiu Georgescu, partea I a primei trilogii Fantasy realizata in Romania.
  Traseul urmat, Bd. Kiseleff – Pta. Charles de Gaulle – Pta. Victoriei – Sos. Stefan cel Mare – Sos. Mihai Bravu – Garden Pub Terasa Berarilor, a fost parcurs in conditii optime, zburatorii moderni atragand privirile curioase ale trecatorilor. Cluburile Chopper Academy, Slow Riders si Free Riders au fost cele care au raspuns afirmativ manifestului.
  La eveniment au participat peste 400 de persoane, dintre care reprezentanti ai mass-media, bloggeri, colaboratorii si echipa, dar si pasionatii de film romanesc.
  Petrecerea a inceput cu lansarea trailerului oficial in prezenta echipei si a actorilor din film: Gabriel Dutu, Iulia Verdes, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi si George Ivascu. Trailerul oficial poate fi urmarit aici : http://www.youtube.com/watch?v=SwOjFveN3Ks. A urmat apoi proiectia celui mai recent videoclip al trupei Holograf, “Roua diminetii”, care contine imagini din film. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Culturala Promissum si a fost sustinut de Premier Palace Group, NEI Guard, Dacris, Visual Strong Impression, Forpeople, Nonsintetic si InterComFilm, iar MC-ul Marius Balasoiu a fost cel care a intretinut atmosfera pe tot parcursul serii.
          Pe langa anvergura manifestarii, fiind prima oara cand un trailer de film romanesc se lanseaza cu o asemenea desfasurare de forte, evenimentul de lansare al trailerului “Ultimul Zburator” a mai inregistrat o premiera notabila: primul streaming live din miscare facut vreodata in Romania (http://ultimulzburator.live2web.ro/). Acest lucru a fost facut posibil datorita efortului depus de Rodax Management si Stage Expert cu sprijinul Viva Telecom si Vodafone, streamingul fix fiind realizat de Hostway.
 
Despre “Ultimul Zburator”(www.ultimul-zburator.ro / facebook.com/ultimulzburator) "Ultimul Zburator" este un film independent, realizat in totalitate din finantare privata, produs de Asociatia Culturala “Promissum” si distribuit in Romania de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marcheaza un moment important, fiind prima parte a trilogiei "Promissum", prima trilogie Fantasy realizata vreodata in Romania. Toti cei implicati in realizarea acestui film au fost fascinati de povestea lui: un mit clasic al culturii romane, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasa poveste de iubire ce transcede timpul si spatiul, prezentand o lume fascinanta, de mult uitata de o societate atat de cufundata in intunericul materialismului. Echipa si actorii au realizat acest proiect pentru ca au indraznit sa creada!
Link foto eveniment: http://we.tl/PeXQdHdIy1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii