Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MOTUL Motorsport Event, ediţia a IV-a, la Maritimo!

ro

11 Jun, 2015 17:56 1098 Marime text
La Maritimo, vara vine cu evenimente pline de adrenalină şi energie. În weekend-ul 13-14 iunie, Maritimo vă ţine cu motoarele turate la maximum, căci va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din România: MOTUL Motorsport Event, care a ajuns la ediţia a patra.

Aşadar, dacă sunteţi pasionaţi de automobilism şi motorsport şi doriţi să vedeţi un show extrem, cu piloţi de înaltă clasă profesională, binecunoscuţi publicului de profil, vă invităm, în acest weekend, la Maritimo Shopping Center, în parcările exterioare. Dacă sunteţi atât de pasionaţi încât nu puteţi sta departe de superevenimentul auto, organizatorii au pregătit şi concursuri pentru amatori, alături de demonstraţii cronometrate cu maşini de circuit, rally şi drift.

Maritimo vă invită la distracţie în acest weekend şi, dacă vreţi să conduceţi o supermaşină şi să faceţi show alături de Vali Porcişteanu, Sorin Ene şi alţi piloţi importanţi din staff-ul Motor Park România, sunteţi aşteptaţi în parcările exterioare începând cu ora 10.00, evenimentul prelungindu-se până spre ora 20.00. De menţionat este faptul că Motor Park România este singurul circuit auto profesionist din ţara noastră care a găzduit, în premieră, Campionatul Naţional de Motociclism Viteză, după zeci de ani de aşteptare. Cunoscătorii ştiu de ce.
La evenimentul MOTUL Motorsport Event intrarea este liberă, iar organizatorii aşteaptă, atât participanţii, cât şi publicul, cu numeroase concursuri surpriză şi premii consistente.
 
Vă aşteptăm cu drag!

Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii