Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La cererea publicului, BZN revin in aceasta toamna la Bucuresti!

ro

23 Jul, 2013 17:34 1057 Marime text
Dupa cele doua seri speciale pe care fanii BZN le-au petrecut in compania lui Jan si Anny anul trecut la Bucuresti, pe adresa Project Events au fost trimise o multime de mailuri in care fanii din toata tara isi exprimau dorinta de a-i revedea cat mai curand pe indragitii olandezi. Iar cum numarul de fani BZN din Romania este urias, Project Events anunta un nou spectacol al celebrilor artisti! Jan si Anny vor concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 25 octombrie in cadrul unui nou spectacol – Greatest Hits.
 
  Pentru seara de 25 octombrie Jan si Anny pregatesc multe surprize fanilor din Romania. Si pentru ca va fi o seara plina numai de hituri, fanii se vor bucura de Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour, El Condor Pasa, Mariana, Delilah, Che Sera, Mexican Night, si alte piese celebre...
 
  Anul trecut a fost pentru prima oara cand olandezii au concertat la Bucuresti, unde s-au simtit ca acasa. Caldura si emotia cu care au fost intampinati in capitala a fost de ajuns pentru ca olandezii sa pastreze in suflet un loc special pentru romani. Dupa concertele de anul trecut olandezii au coborat in foayer pentru a afla mai multe despre fanii lor din Romania, dar si pentru a le da autografe si pentru a se fotografia impreuna cu ei. Romanii ii iubesc pentru simplitatea si modestia cu care isi interpreteaza piesele, dar si pentru amintirile pe care le retraiesc ascultand melodiile lor, la fiecare concert putandu-se citi pe chipul fiecarui spectator melancolie amestecata cu emotie si bucurie.
 
  BZN este prescurtarea folosita de trupa olandeza Band Zonder Naam, care semnifica “trupa fara nume”. Artistii si-au inceput cariera in anii '60 si de atunci au ramas in inimile fanilor ca fiind cea mai romantica trupa din istoria muzicii!
 
http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU
 
~~Concertul „BZN” va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.~~
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii