Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

JCI CONSTANȚA PREZINTĂ ediţia a 9-a JCI PLAY 4x4, Hagieni

ro

13 May, 2015 14:19 1045 Marime text
JCI Constanţa, Active Training și PlayXP.net vă invită la cea de-a 9-a ediție JCI PLAY 4x4  - eveniment de networking între prefesionişti şi oameni de afaceri din Constanţa şi alte zone ale ţării, pasionaţi de activităţi în aer liber pe un traseu off-road presărat cu activităţi inedite de teambuilding.
Scopul proiectului JCI PLAY 4x4 este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obține valoare adaugată pentru timpul liber, îmbogățită prin mediu și parteneri.
Ediția a 9-a a evenimentului se va desfăşura pe parcursul unei zile, iar traseul ales va urmări Sudul Dobrogei – o zonă cu peisaje spectaculoase, ce combină atât marea, ce va putea fi observată de pe falezele superioare din zonele Tuzla/Costineşti, cât şi zona Lacului Limanu, pădurea Hagieni, traseul terminându-se la Mănăstirea Hagieni unde va fi masa şi premierea participanţilor.
Startul va fi dat din incinta Maritimo Shopping Center, începând cu ora 8:30, unde se vor forma echipele şi va avea loc un scurt instructaj. Participanții la eveniment vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre istoricul meleagurilor noastre, vor admira peisaje memorabile şi vor descoperi comorile Dobrogei. De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea se adaugă interacțiunea cu oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat. Fotografii prezenţi la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.
ÎNSCRIERI
Înscrierile la JCI PLAY 4×4 se fac completând formularul online ce poate fi găsit aici: www.jciconstanta.ro/jci-play-4×4/inscrieri-editia-a-9-a/
Termenul limită de înscriere este luni, 11 mai 2015.
Atenţie! Înscrierile ulterioare datei de 11 mai 2015 vor include o taxă suplimentară de 50 lei!
Pachetul 1150 lei/persoană – include tot programul zilei de 16 mai 2015 pentru JCI PLAY 4×4.
Pachetul 2200 lei/persoană – include tot programul zilei de 16 mai 2015 PLAY 4×4 şi 1 (un) loc în maşina de teren. Acest pachet este destinat persoanelor care nu vin cu maşina de teren proprie sau nu au un loc în maşina unui prieten care participă la eveniment.
JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.
 
Organizator: JCI Constanţa
Co-organizatori: Active Training, PlayXP.net.
Coordonator Proiect JCI PLAY 4x4 editia a 9-a Hagieni: Remus Imposti, Tel: 0745 070 070
Responsabil INSCRIERI PARTICIPANTI: Diana Stoica, Tel: 0726 682 371
Vă aşteptăm pe 16 mai la o experienţă de neuitat alături de JCI Constanţa!
Partener principal: CARDINAL MOTORS
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii