Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

International Fashion Weekend aduce la Mamaiaimpresionante colectii couture si concursul Black Sea Model Awards

ro

15 Aug, 2013 15:35 1220 Marime text
- FashionTV va invita la International Fashion Weekend, un eveniment exclusivist dedicat prezentarilor couture si designerilor internationali
- Evenimentul va include finala FashionTV Black Sea Model Awards, un important concurs de modele ale carui prime etape s-au desfasurat online, pe platforma fashiontv.com
- Antonio Urzi, designerul italian care a realizat costume pentru Lady Gaga, vine la International Fashion Weekend - FashionTV Summer Festival 2013

Mamaia devine, pentru inca un weekend, locul de desfasurare al celui mai fashion eveniment estival. Pe impresionanta scena FashionTV din Piata Cazino, in acest weekend (16-18 august 2013) FashionTV va pregateste un spectacol unic, cu prezentari de moda ale unor designeri internationali importanti si personalitati din domeniul modei si showbiz-ului. Case de moda precum Rachad Itani, Walid Atallah, Adam Couture, Alyashmac si nu in ultimul rand Catalin Botezatu isi vor prezenta noile creatii in cadrul evenimentului exclusivist. Primarul Constantei, Radu Mazare, cel care a facut din Mamaia o statiune de atractie internationala, va urca pe catwalk si va defila pentru colectia Paluggio, intr-o prezentare a carei regie este semnata de Catalin Botezatu.

Pe aceeasi scena pe care frumoase tinere cu calitati de top-modele vor concura pentru marele titlu in concursul FashionTV Black Sea Model Awards. Primele etape ale concursului s-au desfasurat deja pe platforma fashiontv.com, unde tinerele inscrise au putut fi votate online. Acum, tinerele selectate vor ajunge pe scena, in fata juriului format din profesionisti, care le va oferi sansa recunoasterii internationale si a unei cariere de succes.

La invitatia FashionTV, Antonio Urzi, designerul cu care Giorgio Armani a colaborat pentru a realiza o parte dintre costumele purtate de Lady Gaga in turneul sau mondial Born This Way, vine in Romania, la Mamaia. Ii veti putea vedea creatiile in acest weekend pe scena FashionTV din Piata Cazino Mamaia intr-o prezentare de moda cu totul si cu totul inedita.

Cariera de designer a lui Antonio Urzi debuteaza in 1991, prin costumele inspirate de muzica electronica si cibernetica pe care a inceput sa le creeze pentru balerine si performeri. Astazi, este unul dintre designerii italieni extrem de interesanti si are colaborari cu diverse case de moda internationale.

International Fashion Weekend, un eveniment organizat de FashionTV si Primaria Municipiului Constanta in cadrul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013, va fi transmis LIVE de postul FashionTV in peste 193 de tari si de TVR. Imagini in exclusivitate veti putea gasi pe Fpeople.ro, site oficial al FashionTV in Romania.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii