Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala “Total Contact 3 – MAREA REVANSA”, la Constanta

ro

19 Nov, 2013 14:22 3555 Marime text
Clubul Wind Extreme organizeaza duminica, 1 decembrie 2013, ora 19.00, cea de-a treia editie a galei “Total Contact” – “Marea revansa”, ce va avea loc la Centrul Bingo Europa din Constanta.
“Tolea Ciumac este chemat in ring de constanteanul Catalin Marin, campion mondial de Kung-Fu, care doreste sa-si ia revansa dupa infrangerea suferita in primavara acestui an, in cadrul galei “Total Contact 2”. A doua atractie a serii va fi meciu dintre Bogdan Mihalache versus Alexandru Filip”, a declarat sensei Valeriu Ariton, antrenor CS Wind Extreme si Sakura Fight.
    Gala Total Contact 3 aduna cele mai puternice cluburi de arte martiale din Constanta. In cadrul evenimentului se vor confrunta cei mai buni luptatori ai cluburilor sportive Wind Extreme, Bogdan Ciubotariu, YNG-YANG, TAI-CHI-DO-RYU, Juniorii Tuzla, Oyama Karate, San Gym Brick, Sakura Constanta, Kempo Navodari, Respect Gym Gaiesti, Satori Slobozia, Keru Kento.   
Ce este Wind Extreme?    
    “Wind Extreme este un club nou infiintat ce doreste sa promoveze sportul de Karate Kyokushin. “Total Contact” reprezinta un pas catre atingerea obiectivului. Fondurile adunate in urma vanzarii biletelor vor fi utilizate pentru modernizarea salii de antrenament si pentru sustinerea tinerilor luptatori in vedera participarii la competitiile nationale si internationale”, a declarant Bogdan Alexandru Iancu, presedinte CS Wind Extreme.    
    Pretul biletului este 20 lei si poate fi achizitionat de la numerele de contact 0737/224.746, 0753/124.122 sau de la magazinele Megabolic.
Cantarul oficial
    Sambata, 30 noiembrie 2013, la Maritimo Shopping Center, in zona Gastro, incepand cu ora 15.00 sunteti invitati la conferinta de presa pentru a lua parte la cantarul oficial al intrecerii. Luptatorii vor fi pusi fata in fata pentru a-si incuraja sau intimida adversarii. In aceeasi zi, la Relax Caffe (b-dul Tomis, nr. 48), ora 20.00, va avea loc si petrecerea de “Bun venit!” organizata in cinstea luptatorilor. Va asteptam cu drag pentru a asista impreuna la demonstartiile campionilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii