Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Endless Summer"- 30 August - Taraful de la Clejani

ro

12 Aug, 2013 18:24 1319 Marime text
Sensation Media Group continuă seria evenimentelor de pe litoralul din Mamaia și vine în întâmpinarea tuturor cu o seara petrecută pe ritmuri lăutărești alături de Taraful de la Clejani!
Îi invităm pe toți cei care își doresc să petreacă in ultimul weekend al verii o seară de neuitat alături de Viorica și Ionița de la Clejani! Seara va fi completată de multe surprize!
Va așteptăm așadar în data de 30 August în Summer Crush Mamaia începând cu orele 22 la evenimentul „Endless Summer”!
Rezervari: 0724 918 263
„Ne dorim să venim cu ceva diferit pe litoralul românesc și sperăm ca și acest eveniment să fie pe placul tuturor! Am ales Taraful de la Clejani pentru ca oamenii din toate regiunile țării sunt atrași de ei, iar noi ne dorim sa le oferim o alternativă de distracție tuturor celor aflați pe litoral” a declarat Nicolae Morarescu – Manager Sensation Media Group.
Sc Sensation Media Group S.R.L. a fost înființată in 2010 ca o societate cu capital privat românesc al cărei domiu principal de activitate îl constituie organizarea evenimentelor. Deși noua pe piața Constănțeană de profil, datorită serviciilor de bună calitate și a gradului mare de diversitate a acestora, firma și-a creat un portofoliu de clienți fideli. Fiecare realizare poartă amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei și entuziasmului unei echipe tinere!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii