Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ele au reuşit − O nouă campanie dedicată leadership-ului feminin

ro

16 Jul, 2015 20:34 1178 Marime text
Marţi, 21 iulie, ora 17.00, la Hotel Iaki, în stațiunea Mamaia, are loc un nou eveniment din cadrul campaniei “Ele au reuşit”, inițiată cu scopul de a promova și susține antreprenoarele din România. Evenimentul aduce împreună femeile cu business-uri de succes și contribuie la crearea unei comunități performante și profitabile de afaceri. Înscrierile se efectuează prin e-mail, la adresa contact@elitewomen.org.
 
Atât evenimentul, cât și campania “Ele au reușit” sunt dezvoltate de Elite Business Women, un proiect care vine să îmbunătățească lumea antreprenoriatului feminin, prin susținerea egalităţii dintre şanse, dar şi prin crearea unei comunități elitiste pentru femeile de business din România. În cadrul evenimentului, participantele îşi vor prezenta povestea lor de business, oferind publicului exemple concrete din experiența lor în mediul de afaceri.
 
Elite Business Women este un proiect fondat de Bianca Tudor, din ideea de a îmbina voluntariatul şi şansa de a „dărui” cu libertatea de a construi frumos un business. Valorile autentice care stau la baza comunității și a campaniei în desfășurare, au atras susținerea partenerilor: Hotel Iaki, Techir, COATL Constanta, MAXIM, Kool Media, The House PR Agency, Business Woman, Proud to be Romanian, Networkability, eJOBS, Revista Cariere. Sponsorii principali ai evenimentului sunt: Mrini Eye Hospital, BCR, Sian Image Media.
 
“Luna mai a reprezentat un moment-cheie pentru noi, când am făcut împreună primul pas către unitate și ideea de comunitate a femeilor antreprenoare, femei care îndrăznesc. A fost prima dată când s-au reunit și au împărtășit valorile, principiile și poveștile lor. Asta se va întâmpla și la Constanța, unde vom promova din nou modele de business de succes.” declară Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women.  
 
Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre ce le-a adus succesul. Poveștile lor se găsesc atât pe site-ul elitewomen[.]org, cât și în Catalogul de Business, deocamdată doar în variantă digitală. Proiectele de antreprenoriat promovate au în spate povești frumoase și valori autentice, care pot aduce o anumită schimbare în domeniul în care se regăsește business-ul. 
 
Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări. Inițiativa s-a conturat în momentul lansării Female Leadership Organization în parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii