Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează mai multe evenimente

ro

15 Dec, 2014 15:41 1128 Marime text
Mâine, 16 decembrie 2014, începând cu orele 10,30, în Complexul ComercialMaritimo ( zona caselor de marcat ) se va inaugura Expoziția cu vânzare prilejuită de perioada sărbătorilor de iarnă.
Expoziția cuprinde câteva sute de obiecte confecționate din materiale naturale și nu numai, realizate de copiii și adulții protejați în instituțiile de asistență socială și protecția copilului de la nivelul județului Constanța.Obiectele vor putea fi achiziționate la sume modice.Perioada de desfăsurare: 16 - 23decembrie 2014.
La deschidere, va fi prezentat un scurt moment artistic pregătit de câțiva copii protejați  în centrele de plasament.
Miercuri, 17 decembrie 2014, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu orele 13,00,va avea loc reprezentația Spectacolului ”Muschetarii lui Moș Crăciun”.
Trupa de teatru ARCA și copiii din cadrul centrelor de plasament s-au pregătit să-l întâmpine pe Moș Crăciun.
Pe scenă, 50 de copii vor fi pregătiți să colinde, să se distreze și să-l primească pe Moș Crăciun pe ritmurile muzicii. În sală vor fi peste 200 de copii din centrele de plasamentcărora li se vor alătura o parte din adulții protejați în centrele de asistență socială dar și o parte din colegii lor de clasă.Intrarea este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii