Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concertul Julio Iglesias de la MAMAIA se anuleaza

ro

17 Jul, 2014 12:28 1382 Marime text
Chiar daca organizatorii au luat decizia de a anula concertul de la Mamaia, turneul marelui artist in Romania va continua cu doua show-uri, fata de cele trei anuntate initial.  Programul concertelor Julio Iglesias de la Galati si Bucuresti ramane neschimbat, acestea urmand a se desfasura duminica, 20 iulie pe Stadionul Dunarea din Galati de la ora 20:30 iar marti, 22 iulie la Sala Palatului din capitala incepand cu orele 20:00.
”Avand in vedere faptul ca prin anularea concertului Julio Iglesias de la Mamaia vor fi afectati acei spectatori care si-au achizitionat bilete pentru a lua parte la eveniment si au sperat sa asiste  la concertul live al indragitului artist, dorim sa le adresam scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si, in acelasi timp, sa le multumim pentru intelegere. Intarzierile transportului intregului echipament tehnic ne impiedica sa asiguram desfasurarea in bune conditii a show-ului anuntat. ” – Nicoleta ION, PR Manager.
Detinatorii biletelor pentru concertul anulat isi vor putea recupera contravaloarea biletelor in perioada 1 august – 1 septembrie 2014 de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta si de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucuresti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii