Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Marin alias Vandame din “Trăsniții” și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare

ro

21 Mar, 2016 17:01 1898 Marime text
Cătălin Marin, interpretul celebrului personaj Vandame din îndrăgitul serial Trăsniţii, difuzat la Prima TV de luni până miercuri de la ora 23.00, a împlinit în acest week-end 40 de ani. Cătălin mai interpretează și rolul tehnicianului din sitcomul La TV, difuzat pe Prima TV în fiecare joi de la ora 23.00
 
Cătălin Marin, binecunoscutul interpret al personajului Vandame din serialul “Trăsniții”, și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare.”Eu am venit pregătit să filmez, eram pregătit de muncă și nu știam ce mă așteaptă. Toți erau de fapt puși pe distracție și mi-au făcut o surpriză foarte plăcută. Chiar nu mă așteptam” spune Cătălin.
Pentru că toți colegii știu cât de mult îi plac amandinele, ei i-au pregătit lui Cătălin un tort în formă de prăjitură amandină. Și pentru că i se spune tăurașul, au comandat o figurină în formă de tăuraș din zahăr, pe care Cătălin l-a împărțit cu colegii de platou. Pe lângă faptul că au dansat, au cântat karaoke și s-au distrat, ei au depănat amintiri de la primele filmări împreună. Și după distracție a venit și momentul să filmeze, însă nu oricum. Înainte de orice secvență toată lumea spune:”La mulți ani Cătă!” și de abia apoi se dă acțiune. Când se dă stop, toată lumea spune :”La mulți ani Cătă!” ceea ce a făcut ca ziua de filmare a lui Cătălin Marin să fie perfectă.
Zilele acestea, Cătălin Marin filmează câteva secvențe dintr-un nou episod al sitcomului La TV într-o locație de la Olănești: ”Filmăm câteva secvențe în care personajele din La TV participă la un team building. La urma urmei, pentru că ne inspiră viața, orice companie la un moment dat organizează un team building. Ce o să se întâmple în acest episod îi invit pe telespectatori să urmarească în noul sezon din La TV, in fiecare joi de la ora 23.00 pe PrimaTV.”
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii