Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CARAVANA ISTEȚILOR - ediția a III - a, i-a premiat pe câștigători! Premierea a fost facută de invitatul special al evenimentului Comisarul Christian Ciocan!

ro

27 Jan, 2014 14:45 3956 Marime text
Aflat la cea de-a treia ediție în centrul comercial Maritimo Shopping Center, evenimentul CARAVANA ISTEȚILOR a fost urmărit de câteva mii de persoane. Copii însoțiți de părinți și bunici și asistați de învățători și profesori au prezentat momente extraordinare de muzică, dans, costumație din materiale reciclabile și cunoașterea regulilor de prevenire și circulație.
              Comisarul Christian Ciocan, ajuns la eveniment după mai multe ore de staționare pe Autostrada Soarelui, urmare a viscolului și căderilor de zăpadă, a transmis mesajul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității și i-a premiat pe câștigătorii concursului, după cum urmează:
 
 - TROFEUL MICUL ECOLOGIST - ENE RĂZVAN ANDREI - ȘCOALA ISTRIA;
 - TROFEUL CEL MAI BUN MOMENT DE DANS - COORDONATOR DANA HRISTOIU;
 - TROFEUL CEA MAI BUNĂ VOCE - DIANA DAMIAN - PALATUL COPIILOR CONSTANȚA ȘI DENISA NECHITA - ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 OVIDIU;
 - TROFEUL MICUL POLIȚIST - ALEXANDRA LEU - ȘCOALA 28.
 
              CARAVANA ISTEȚILOR este un proiect educațional destinat copiilor și tinerilor în scopul prevenirii victimizării acestora și instruirii cu privire la un comportament rutier civilizat și sigur, precum și formării deprinderilor pentru protejarea mediului înconjurător.
 
ORGANIZATOR - PRO EDUCAȚIE CONSULTING PUBLISHING prin Revista ,,BUBU cel mai bun prieten’’ - ȘTIU, MĂ INFORMEZ, DECI SUNT CEL MAI BUN.
 
Partenerii proiectului “CARAVANA ISTEȚILOR”:
- MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE;
- MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE;
- INSTITUTUL DE CERCETARE ȘI PREVENIRE A CRIMINALITĂȚII;
- DIRECȚIA RUTIERĂ;
- INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN CONSTANȚA;
- PALATUL COPIILOR CONSTANȚA.
 
GABRIELA CALIȚESCU
DIRECTOR GENERAL REVISTA BUBU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii