Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brancu petrece Valentine's Day alaturi de Corina Ungureanu si Duban

ro

10 Feb, 2014 18:06 1398 Marime text
Simpaticul Andrei Duban si-a dat intalnire impreuna cu una dintre vedetele gimnasticii romanesti, Corina Ungureanu, vineri, 14 februarie, incepand cu orele 19:00 la Coffeol Ploiesti. Pe cei doi ii veti regasi intr-o postura cel putin inedita, si anume partasi la un duel umoristic, arbitrat de nimeni altul decat Cristian Brancu.
 
"Va fi cel mai haios 14 februarie din viata mea! O sa fac cu Andrei Duban un concurs cu cele mai tari bancuri cu indragostiti din toate timpurile, iar Corinei Ungureanu poate ii gasim un Valentin in acea seara, pentru ca e destul secretoasa cu viata ei... Ii asteptam pe toti cei care vor sa faca din 14 februarie un eveniment! In orice caz, pentru asta, e nevoie de o cafea buna, iar de un an de zile cea mai buna cafea o gasiti la Coffeol Ploiesti. Evenimentul din 14 februarie va fi o sarbatoare cu dubla conotatie, Coffeol implinind un an de la lansare", a declarat Cristi Brancu.
 
In deschiderea show-lui, pentru un plus de savoare, Coffeol Ploiesti, Izvorul Muntelui si Scoala de Flori vor rasfata publicul cu un concert live, sustinut de trupa 2ManShow, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea.
 
Coffeol Ploiesti reprezinta un nou concept ce isi doreste sa sublinieze acea celebrare a simturilor pe care o ai atunci cand iti savurezi cafeaua sau ceaiul intr-un mediu relaxant si primitor, dar in acelasi timp sofisticat.
Coffeol Ploiesti aduce bucurie lumii... ceasca, cu ceasca.
 
Parteneri eveniment: Izvorul Muntelui si Scoala de Flori
Izvorul Muntelui este o apa de calitate superioara, lipsita de nitrati si alte substante poluante. Extrasa din inima naturii, apa Izvorul Muntelui este imbogatita cu minerale si este plina de savoare, recomandata pentru un regim de viata sanatos.
 
Scoala de Flori reprezinta un concept unic in Romania ce aduce in atentia celor mici, dar si a celor mari bucuria de a "da suflet" florilor. Astfel, plantele vor deveni parte din viata noastra, de zi cu zi.
 
Intrarea se va face doar pe baza rezervarilor la nr de tel: 0721 212 805 sau pe Facebook Coffeol Romania.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii