Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bayer Science & Education Foundation lansează o nouă etapă de finanțare

ro

10 Jun, 2015 21:24 1012 Marime text
Fundația Bayer – 350.000 de euro pentru burse de studiu în străinătate

- Susținere pentru proiectele de studiu în domeniile științei, ingineriei, medicinei și pentru formarea profesorilor în materii științifice, precum și pentru proiecte în străinătate în cariere profesionale
- Aplicatiile sunt acceptate online până la 10 iulie 2015
 
București, 10 iunie 2015 - Aplicațiile pentru programele de burse Bayer Science & Education Foundation sunt acum acceptate pentru etapa de anul acesta. În sectorul academic, studenții ambițioși pot aplica pentru bursele Otto Bayer, Carl Duisberg, Jeff Schell sau Kurt Hansen dacă intenţionează să înceapă un proiect de studiu în străinătate. Materiile finanțate includ ingineria agricolă, biologia, biochimia, biotehnologia/tehnologia plantelor, ingineria bioproceselor, chimia, ingineria chimică, medicina, farmacia, fizica, statistica/biometria și formarea profesorilor în materii științifice.
 
Aceste burse subliniază misiunea fundației Bayer de a lucra cu tinerii și cu următoarea generație de oameni de știință și lideri de opinie, precum și de a consolida interesul privind provocările majore cu care se confruntă societatea noastră, cum ar fi cele legate de sănătate și agricultură.
 
Pe lângă bursele din sectorul academic, bursele Hermann Strenger au rolul de a susţine tinerii aflați într-un program de formare neacademică şi care îşi doresc să dobândească experiență de muncă în străinătate. Aplicările sunt solicitate de stagiari angajați, din domeniile comercial, industrial, științific și medical, precum și de tineri profesioniști din aceste domenii, care și-au finalizat formarea în decursul ultimilor doi ani. Prin intermediul acestui program, Bayer Science & Education Foundation doreşte să acorde finanțarea către tinerii din sectorul neacademic, pentru a le permite să dobândească experiență profesională în străinătate.
 
În total, Fundația va asigura o finanțare de 350.000 de euro. Sponsorizarea este disponibilă pentru studenții din Germania care își planifică o perioadă de studiu în străinătate, precum și pentru studenții din alte țări, care intenţionează să studieze pentru o anumită perioadă, în Germania. Termenul limită de aplicare pentru toate cele cinci programe de burse este 10 iulie 2015. Formularele de aplicare sunt disponibile online la www.bayer-foundations.com. Finanțarea va fi acordată de către un comitet științific independent, la începutul lunii septembrie 2015.
 
Astfel, Bayer Science & Education Foundation lansează cea de-a noua etapă a acestui program de finanțare, care susţine schimbul științific și dobândirea experienței internaționale de lucru pentru tineri. Programul de burse respectă tradiția primei burse Bayer inițiate de Carl Duisberg în anul 1923. Acesta vizează tinerii creativi, foarte motivați și angajați social, cu rezultate peste medie.
 
Formularele de aplicare și mai multe informații privind programul de burse Bayer Fellowship Program și Bayer Science & Education Foundation sunt disponibile la www.bayer-foundations.com.
 
Declarații anticipative
Acest document poate include declarații anticipative în baza presupunerilor și estimărilor actuale realizate de Grupul Bayer sau de echipa de management a subgrupului. Diferite riscuri cunoscute și necunoscute, incertitudini și alți factori pot conduce la diferențe semnificative între rezultatele viitoare efective, situația financiară, dezvoltarea sau performanțele companiei și estimările indicate în prezentul document. Printre acești factori se numără factorii prezentați în rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe site-ul web Bayer la www.bayer.com. Compania nu se angajează să actualizeze aceste declarații anticipative sau să le adapteze la evenimentele sau evoluțiile viitoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii