Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Badiu a parcurs 30 de kilometri de traseu montan in trei zile!

ro

24 Mar, 2015 11:34 1941 Marime text
Artista este una dintre persoanele care adora muntele, tocmai de aceea si-a luat fratele intr-o mini vacanta pe care au petrecut-o weekendul trecut la Hotelul Orizont din Predeal. Pasionata de traseele montane, Anca a parcurs nici mai mult nici mai putin de 10 kilometri zilnic in drumul sau spre Susai si Trei Brazi si ne-a dezvaluit ca a avut cea mai reusita vacanta din ultimii ani.
 
"Atunci cand merg la munte, am in vedere doua elemente esentiale: posibilitatea de a face trasee montane in zona in care ma cazez si serviciile hoteliere. Incerc intotdeauna sa fac sport in aer liber pentru ca acest gen de activitate nu este benefica doar pentru corp, ci si pentru minte. In plus, recunosc, sunt un client pretentios, imi doresc ca preparatele pe care le consum sa fie de cea mai buna calitate, sa am facilitati de cazare precum piscina, sala de fitness, masaj si sa fiu rasfatata cu orice pret. La Hotelul Orizont din Predeal am descoperit toate acestea si, in plus, doua restaurante de lux: unul international si altul traditional romanesc", a povestit Anca Badiu.

"Am plecat acasa cu suveniruri culinare"

Cu ce s-a desfatat artista in vacanta sa la munte, ne-a relatat in detaliu:
"M-am bucurat in primul rand de alimente preparate traditional, in casa, de catre reprezentantii Hotelului Orizont si mi-am adus aminte de dulceturile bunicii si de gustul de zacusca pe care il stiu din copilarie. Am plecat acasa cu suveniruri culinare pentru camara mea de la Bucuresti: un cos cu zacusca si dulceata de visine ca la mama acasa, primit cadou din partea gazdelor mele. Experienta traditional romaneasca a fost completata de o seara cu muzica lautareasca, la care am dansat si am cantat alaturi de fratele si de prietenii mei, pana in miez de noapte".
 
Pentru fiecare vacanta, Anca Badiu are si un ritual de infrumusetare special:
"Nu plec niciodata in vacanta necoafata. Prietena mea, Erika Gonczi, are grija de mine si coafura rezista, oricat de activ ar fi sejurul meu. Weekendul trecut am regasit in tara noastra servicii la standarde internationale si ospitalitatea romaneasca pentru care suntem laudati mai rar in ultima perioada. A fost o vacanta de patru stele", a mai adugat artista.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii