Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ana Brenda Contreras a luat lecţii de echitaţie şi scrimă pentru rolul “Veronica”, din telenovela “Dragoste şi ură”, de la Prima TV

ro

11 Jun, 2015 17:41 1045 Marime text
Cunoscută publicului din România din telenovele precum „Corazon indomable” (“Maricruz”) şi “Sortilegio” (“Predestinaţi”), actriţa Ana Brenda Contreras este protagonista telenovelei “Dragoste şi ură”, de la Prima TV.
 
După ce a fost aleasă să interpreteze personajul „Veronica”, în superproducţia „Dragoste şi ură” (Lo Imperdonable), actriţa în vârstă de 28 de ani a început să se pregătească temeinic pentru acest rol.
 
Ana Brenda a mărturisit în repetate rânduri că nu este adepta unei dubluri şi cum personajul pe care-l joacă în producţia lui Salvador Mejia este pasionat de călărie şi scrimă, actriţa a început să ia lecţii.
 
Îmi plac provocările, iar responsabilitatea mea ca actor este să învăţ, dacă personajul mi-o cere”, a declarat protagonista din „Dragoste şi ură.
 
Orele de echitaţie s-au dovedit a fi destul de grele. Ana Brenda s-a ales cu câteva vânătăi dar, cu toate astea, actriţa nu s-a lăsat până când nu a ajuns să stăpânească aşa cum trebuie hăţurile şi calul. De asemenea, actriţa a luat şi lecţii de scrimă şi a învăţat cum se mânuieşte floreta.
 
Dacă vreţi să vedeţi cum se descurcă Ana Brenda Cotreras la cele două discipline, nu rataţi “Dragoste şi ură”, din 22 iunie, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 19:30, la Prima TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii