Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DGA - Un politist din Timis a refuzat mita de la un cetatean

ro

23 Mar, 2016 13:26 1762 Marime text
Marți, 22 martie a.c., ca urmare a sesizării unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș privind oferirea unei sume de bani cu titlu de mită, un cetățean a fost prins în flagrant în timp ce oferea suma de 100 euro și 100 lei pentru a nu-i fi reținut permisul de conducere.

Astfel, în cursul zilei de ieri, un agent de poliție din cadrul Poliţiei Sânicolau Mare, a depus denunţ la S.J.A. Timiş, prin care a sesizat faptul că, la data de 20.03.2016, în timp ce îşi desfăşura activitatea de serviciu, l-a depistat în trafic pe B.F., de 23 ani, care conducea autoturismul personal, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.  Cu această ocazie şi ulterior, B.F. i-a oferit în mod repetat polițistului o sumă neprecizată, pentru a nu lua măsurile legale în cauză şi a nu-i reţine permisul de conducere.

În baza denunţului formulat, ofiţerii S.J.A. Timiş sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi cu sprijinul tehnic al D.G.A – Direcţia Anchete – Biroul 2, au realizat prinderea în flagrant a cetățeanului care a oferit şi remis poliţistului bani în scopul precizat.

Faţă de B.F. a fost începută urmărirea penală, fiind dispusă şi punerea în mişcare a acţiunii penale, pentru comiterea infracţiunii de dare de mită. În cauză nu au fost dispuse măsuri privative de libertate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii