Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţi de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri, identificaţi de Poliţia Capitalei, cu sprijinul D.G.I.P.I., sub coordonarea procurorilor

ro

25 Oct, 2012 23:37 539 Marime text

Cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I), poliţişti specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (D.G.P.M.B.), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reuşit identificarea mai multor persoane suspectate de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi şantaj.

În dimineaţa zilei de 25 octombrie a.c., poliţiştii bucureşteni, sub coordonarea procurorilor, au efectuat percheziţii la şapte adrese din Bucureşti şi judeţul Ialomiţa, în urma acestora, patru suspecţi fiind depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiaţi.

Cerctările în această cauză au fost demarate ca urmare a faptului că, la sfârşitul lunii iulie, pe o stradă din Sectorul 2, suspecţii au intrat într-un conflict verbal cu trei persoane. În urma conflictului, suspecţii au plecat şi s-au întors la scurt timp însoţiţi de alţi bărbaţi, agresându-i pe cei trei tineri. Ulterior altercaţiei, bărbaţii ar fi început să şantajeze părţile vătămate, cerându-le bani pentru a nu îi mai agresa.

Cercetările continuă cu privire la persoanele în cauză sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi şantaj.

Compartimentul Relaţii Publice din cadrul

DIRECŢIEI GENERALE DE INFORMAŢII ŞI PROTECŢIE INTERNĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii