Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT - Miercuri, 25 Iulie 2012

ro

25 Jul, 2012 20:57 1691 Marime text

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru 24 ore a inculpaţilor AVRAM BOGDAN - FLORIN, 20 de ani, FILIP GHEORGHE - MARIUS, 28 de ani şi PETROI IOAN - DANIEL, 31 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc.

În fapt, se reţine că la data de 24.07.2012, inculpaţii AVRAM BOGDAN - FLORIN şi FILIP GHEORGHE - MARIUS au fost depistaţi în flagrant delict, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 250 grame rezină de cannabis, sub formă de tablete şi caşete, cu suma de 2.800 euro.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuată la reşedinţa inculpatului PETROI IOAN - DANIEL au fost descoperite şi ridicate un număr de 151 caşete cu rezină de cannabis, în greutate totală de 1,6 kg.

Drogurile proveneau din Spania şi erau destinate comercializării către diverşi consumatori de pe raza municipiului Oradea.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 29 zile.

Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Oradea.

Suportul tehnic a fost asigurat de D.G.I.P.I.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii