Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

20 Jan, 2014 18:45 802 Marime text
Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Piteşti, au procedat în data de 19 ianuarie 2014 la depistarea în flagrant, pe raza municipiului Piteşti, a numiţilor B.F.R, T.C şi I.C.A.I, având asupra lor cantitatea de 8 kg de cannabis.
 
        În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în data de 17.01.2014, aflându-se în Spania, numitul B.F.R împreună cu numiţii T.C şi I.C.A.I au procurat de la  o persoană neidentificată un număr de 15 calupuri cu cannabis pe care le-au transportat în România.
        Valoarea  de piaţă a drogurilor se ridică la 50 000 euro.
        Procurorii D.I.I.C.O.T – Structura Centrală au dispus la data de 19.01.2014 măsura preventivă a reţinerii faţă de 3 persoane, urmănd să fie prezentate Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.
        Menţionăm că persoanele cercetate în prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii