Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

18 Sep, 2013 13:00 888 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, împreună  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog, au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat, constituit din 4 inculpaţi, specializat in săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc, prev. de art. 3 alin. 1  din Legea 143/2000. 

        Din probele administrate în cauză se conturează suspiciunea rezonabilă că inculpaţii, sub coordonarea liderului grupării, încarcerat într-o unitate de deţinere, au organizat transportul şi introducerea pe teritoriul României a cantităţii de 2 kilograme de cannabis, drog de risc.

         Drogurile de risc, ridicate de către procurorii D.I.I.C.O.T. urmare a depistării în flagrant delict a membrilor grupării, proveneau din Grecia, şi erau destinate comercializării către consumatorii din municipiul Bucureşti,  având o valoare de piaţă de circa 30.000 de Euro.
          Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat instanţei de judecată  să dispună arestarea preventivă a inculpaţilor  pentru o perioadă de 29 de zile.
          Suportul informativ a fost asigurat de DOS şi DIPI.
          Facem precizarea că faptele inculpaţilor sunt analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii