Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

30 Aug, 2013 17:26 884 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitesti au dispus retinerea pentru 24 de ore a trei inculpati, depistati in flagrant delict pe raza municipiului Pitesti, având asupra lor produse de tip ”etnobotanic” şi diferite cantităţi de cannabis.         Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit şi ridicat peste 500 de grame de substanţe de tip „etnobotanic” şi  cannabis, drog de risc.
        Drogurile de risc proveneau din state din Europa de Vest şi erau destinate comercializării către consumatorii din judeţul Argeş.
         Acţiunea a  fost efectuată cu sprijinul ofiterilor de poliţie judiciara din cadrul BCCO Piteşti şi lucrătorilor din cadrul I.J.J. Argeş.
          Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat  instanţei de judecata să dispună arestarea preventiva pentru o perioada de 29 de zile a inculpaţilor.
          Facem precizarea ca faptele inculpatilor sunt analizate prin raportare la dispozitiile art. 66 Cod procedura penala, referitoare la prezumtia de nevinovatie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii