Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT

ro

21 Jun, 2013 14:47 836 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara  efectuează cercetări faţă de mai multe persoane,  cetăţeni români şi sârbi,   pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic  de droguri de risc si trafic internaţional de droguri de risc.
         În fapt, s-a reţinut că membrii grupării, sub coordonarea liderului, în prezent deţinut într-un penitenciar de pe raza judeţului Timiş, au organizat procurarea din Serbia şi introducerea pe teritoriul României  a cantităţii de aproximativ şapte kg de cannabis.
        Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii  de pe raza municipiului Timişoara.
         La data de 20 iunie 2013, procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat cinci percheziţii domiciliare, ocazie cu care au descoperit şi ridicat peste un kg de cannabis, cântare electronice şi sume de bani.
         Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Timişoara, iar acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi cu cel al Penitenciarului Timişoara.
         Suportul informativ a fost asigurat de către SRI, DOS si DIPI.
         Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea pentru 24 de ore a  6 inculpaţi şi au solicitat instanţei de judecată  arestarea preventivă a  acestora pentru o perioadă de 29 de zile.
         Facem precizarea ca faptele inculpaţilor sunt  analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedura penala, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii