Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa DIICOT - 28.08.2015

ro

28 Aug, 2015 15:48 1036 Marime text

    La data de 26.08.2015  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad  au dispus la reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  Roşca Paul Adrian pentru săvârşirea infracţiunii  de trafic de droguri de risc.

     În cauză există suspiciunea rezonabilă că  în cursul anului 2015, inculpatul ROŞCA PAUL ADRIAN a cultivat, fără drept, în scop de comercializare, cantitatea de 27,6 kg cannabis (masă brută) în curtea unui imobil de pe raza  localităţii Nădab, judeţul Arad.

    Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că inculpatul a  comercializat  drogurile de risc mai multor consumatori de pe raza muncipiului  Arad.

    La data de 27.08.2015 Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului ROŞCA PAUL ADRIAN pentru  o perioadă de 30 de zile.

    Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii