Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - DIICOT - 11.07.2014

ro

11 Jul, 2014 17:00 1372 Marime text
        În continuarea comunicatului de presă difuzat ieri privind acțiunea de destructurare a unei grupări de traficanți de droguri (http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/1178-comunicat-de-presa5-10-07-2014), DIICOT comunică următoarele:

        Prin ordonanțele procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Gorj din datele de 9 și 10 iulie au fost reținuți pentru 24 de ore 12 inculpați: Oltean Alexandru-Mihai, Cimpoeru Aurelian-Cristia, Guţu Cătălin Dănuţ, Badea Ionuţ-Marian, Torop Efimian-Ion, Filip Marian, Oproiu Cătălin, Rădoi Dragoş-Ionuţ, Mihai Robert-Florian, Miron Alexandru Emanuel,  Motocu Laurenţiu Cristian, Şerban Mihai-Octavian.

        Cei 12 inculpați reținuți de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Gorj pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic ilicit de droguri de risc și efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, au fost duși în data de 10 iulie la Tribunalul Gorj cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Judecătorul de drepturi și libertăți al acestei instanțe a admis solicitarea DIICOT dispunând arestarea preventivă a 11 inculpați și măsura controlului judiciar față de inculpatul Șerban Mihai-Octavian.

         În cauză procurorii DIICOT – BT Gorj au indisponibilizat patru autoturisme și mai multe sume de bani, în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurătoriu.

        Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de  Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii