Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa DIICOT 03.02.2016

ro

03 Feb, 2016 11:58 1738 Marime text

    La data de 02.02.2016, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor CHIRICA SORIN-CRISTIAN,  administrator în fapt a două cluburi de pe raza municipiului Tulcea,  ANGHEL FLORIN-MARIAN, ARTEM FLORIN  şi MARINESCU RADU-CIPRIAN, angajaţi ai cluburilor, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept.

    În cauză, există suspiciunea rezonabilă că  în perioada 2015 – ianuarie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale,inculpaţii s-au  aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis şi comprimate ecstasy, pe care ulterior le-au  comercializat mai multor consumatori de  pe raza municipiului Bucureşti şi a județului Prahova.

    La data de 01.02.2016, inculpatul  Dragomir Marian a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze cannabis.

    Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost găsite şi ridicate diverse cantități de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile și pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.

    Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Ploieşti.

    Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informații.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii