Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă privind întâlnirea de lucru a membrilor Secţiei pentru procurori, ministrului justiţiei, reprezentanților PÎCCJ şi conducerii parchetelor de pe lângă curțile de apel și tribunale

ro

12 May, 2015 20:53 1314 Marime text
În perioada 7 - 8 mai 2015, în localitatea Baia Sprie, jud. Maramureș, s-a desfăşurat întâlnirea de lucru comună a membrilor Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu ministrul justiţiei, procurorul general și reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii generali ai curţilor de apel şi prim procurorii parchetelor de pe lângă tribunale.

Principalele teme dezbătute în cadrul întâlnirii au vizat analiza impactului intrării în vigoare a noilor coduri penale, aspecte privind resursele umane ale parchetelor şi formarea profesională, soluţionarea cererilor de apărare a independenţei sau reputaţiei profesionale, precum şi integritatea în cadrul Ministerului Public.

Întâlnirea de lucru a constituit totodată un prilej pentru discutarea și analizarea și a altor aspecte din activitatea curentă a parchetelor, în scopul identificării și implementării celor mai bune soluţii care să eficientizeze activitatea acestora.

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii