Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piese de calitate la Teatrul de Stat Constanţa

ro

26 Jan, 2017 13:22 3171 Marime text


Încă de săptămâna trecută, Teatrul de Stat Constanţa (TSC) a suplimentat numărul de spectacole pentru a satisface nevoia de cultură arătată de public în ultima perioadă. 

În aceste condiţii, reprezentaţiile TSC au loc vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00.
Programul acestui weekend este următorul:
 
Vineri, 27 ianuarie, ora 19.00 - GAIŢELE         
Sâmbătă, 28 ianuarie, ora 19.00 - BĂTRÂNA ŞI HOŢUL                             
Duminică, 29 ianuarie, ora 19.00 - CEA MAI FRUMOASĂ SOŢIE 
 
 „Gaiţele”, piesa lui Alexandru Kiriţescu după care a fost făcut celebrul film „Cuibul de viespi”, este o tragi-comedie din care regia lui Lucian Iancu extrage toate înţelesurile posibile. În distribuţie îi veţi putea vedea pe Dana Dumitrescu, Cristina Oprean, Maria Lupu, Luiza Martinescu Toma, Lana Moscaliuc, Andu Axente, Laura Iordan /Ana Maria Ştefan, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Liliana Bărăscu, Gelu Ciobanu, Claudia Mihuţ şi Gabriel Neaţă, scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitraşcu, iar coregrafia, de Raimonda Potlog.

„Bătrâna şi hoţul” este o premieră recentă a TSC, o piesă de Viorel Savin, având-o pe actriţa Ileana Ploscaru în rolul principal. Alături de ea, spectatorii îi vor mai putea vedea pe Dan Cojocaru, Alina Manţu şi Alexandru Medveghi. Regia este semnată de Iulian Enache. Scenografia a fost creată de Lăcrămioara Dumitraşcu, iar muzica, de Adrian Mihai.

„Cea mai frumoasă soţie”, de Eugène Labiche, este un spectacol realizat de Mc Ranin,căruia îi aparţin atât regia, cât şi scenografia şi ilustraţia muzicală. Pe scenă vor urca Florina Stănculeţ, Georgiana Rusu, Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Cosmin Mihale şi Gelu Ciobanu. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii