Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița

ro

06 Sep, 2021 15:15 704 Marime text
Au pus în pericol circulația pe drumurile publice
 
În noaptea de 4/5 septembrie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției 5 Jilavele au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN1 D în comuna Jilavele, din direcția Ploiești către Urziceni.
 
La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Bărbulești, care nu avea asupra sa documentele personale și ale mașinii.
 
În urma interogării bazelor de date a reieșit că are dreptul de a conduce cu restricții-suspendat.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat”.
 
* * *
 
În aceeași noapte, de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au oprit, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul București a fost testat cu aparatul DRAGER, care a indicat valoarea 0,67 mg/l alcool pur în aer expirat.
 
Bărbatul nu a fost de acord cu prelevarea probelor de sânge, pe numele lui polițiștii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
  
* * *
 
La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Cocora au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare.
 
Întrucât șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, autoutilitara a fost urmărită pe raza comunei Cocora, fiind interceptată în scurt timp în dreptul unui imobil.
 
Polițiștii au stabilit că la volanul autovehiculului s-a aflat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Cocora, iar în urma interogării bazelor de date a reieșit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii