Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

xTab revoluţionează tranzacţionarea online Pentru iPhone, un «Mini-me» al aplicaţiei pentru tabletă

ro

15 Mar, 2012 20:55 1424 Marime text

Bucuresti, 15 martie 2012- xTab, platforma X-Trade Brokers recent lansată pentru iPad, revoluţionează atât tranzacţionarea prin intermediul tabletelor, cât şi, în general, tranzacţionarea online, reuşind să reunească în 5 module foarte uşor de folosit, elementele de trading, graficele, indicatorii de analiză tehnică, ştirile, calendarul economic mondial şi tutoriale. «xTab este o soluţie completă de tranzacţionare, care reuneşte tradingul din platforma noastră uzuală de tranzactionare pe laptop/PC cu componentele de analiză şi educaţie care se găsesc în mod normal pe website-ul nostru utilizatorul xTab le are pe toate în aceeaşi aplicaţie, astfel încât tradingul devine o experienţă unică», a arătat Tadeusz Kuropatwinski, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers.

xTab poate fi utilizată atât de către cei care au deschise conturi reale de tranzacţionare, cât si de către cei care vor să înveţe sau să se specilizeze utilizând conturi demonstrative, fiind un instrument foarte atrăgător şi util. Aplicaţia X-Trade Brokers pentru iPad oferă investitorului posibilitatea de a-şi personaliza lista de instrumente financiare pe care le urmăreşte sau tranzacţionează, putând să execute ordine de tranzacţionare printr-o simplă atingere. Graficele cu evoluţiile instrumentelor financiare sunt convenabil plasate lângă fereastra ce permite deschiderea unor poziţii de tranzacţionare şi sunt adiacente barei în care sunt afişate cele mai recente stiri.

xTab permite de asemenea lansarea ordinelor <<în aşteptare>>, respectiv cele care vor fi executate atunci când sunt atinse în piaţă anumite niveluri de preţ dorite de investitor (dacă aceste condiţii nu sunt îndeplinite, atunci ordinele se anuleză automat).

Secţiunea de ştiri şi analize reuneşte calendarul economic (indicatorii anuntaţi în întreaga lume, impactul lor şi previziunile), cele mai recente ştiri economice şi financiare, conţinut video şi analize financiare realizate de experţi.

Aplicaţia xTab se descarcă gratuit din App Store. Recent, X-Trade Brokers a finalizat şi noua versiune a aplicatiei pentru iPhone, xMobile, de asemenea disponibilă pentru descărcare din magazinul online. xMobile este versiunea "în miniatură" a aplicaţiei xTab, permiţând vizualizarea foarte clară a graficelor, a unor instrumente de analiză tehnică, setarea instrumentelor favorite, ordine în aşteptare etc. De asemenea, modulul de ştiri şi informaţii este foarte bine reprezentat inclusiv în aplicaţia pentru iPhone.

"Platformele şi aplicaţiile de tranzacţionare trebuie să ţină pasul permanent cu noile mijloace, mai ales în cazul unei companii foarte competitive inclusiv din punct de vedere tehnic, cum este X-Trade Brokers; Alături de noile aplicaţii pentru iPad şi iPhone- déjà disponibile, în curând vom lansa şi aplicaţia pentru sistemele Android, astfel încât clienţii noştri vor putea fi oricând conectaţi la cele mai evoluate forme de tranzacţionare online", a precizat Tadeusz Kuropatwinski

****

Despre X- Trade Brokers DM SA

X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiinţată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 21 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată şi monitorizată de instituţiile locale care reglementează pieţele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.

X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.

X- Trade Brokers acţionează ca intermediar pe Bursa din Varşovia şi ca formator de piaţă de instrumente derivate- Contracte pentru Diferenţă (CFD-uri) şi Opţiuni- având ca activ suport instrumente tranzacţionate pe toate continentele pe pieţele valutare (forex), monetare, de mărfuri şi, respectiv, de capital (acţiuni şi indici bursieri).

X-Trade Brokers tranzacţionează instrumente derivate pe piaţa extrabursieră, decontările tranzacţiilor efectuându-se direct între participanţii la piaţă (instituţii financiare, bănci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB deţine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie şi nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicaţiilor şi nici pentru deschiderea / închiderea poziţiilor. Clienţii au acces permanent la conturile de investiţii.

La nivel european, X-Trade Brokers are peste 30.000 de clienţi care tranzacţionează lunar un volum ce depăşeşte 35 miliarde Euro (in marja).

Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.

Pe piaţa din România, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 şi este autorizatǎ de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 21.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii.

Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja).

Pentru mai multe informaţii vǎ invitǎm sǎ vizitaţi www.xtb.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii