Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPC România te invită să descoperi ceva extraordinar în fiecare zi

ro

18 Apr, 2013 20:54 1427 Marime text
Noua campanie UPC România comunică avantajele tehnologiei digitale împreună cu o nouă ofertă
                                                                                         
București, 15 aprilie 2013 – UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piața locală, lansează o nouă ofertă de servicii digitale. Oferta UPC va beneficia de o campanie de comunicare dezvoltată în jurul conceptului descoperă. Campania de primăvară Descoperă ceva extraordinar în fiecare zi invită la explorare cu ajutorul tehnologiilor digitale UPC, care aduc oportunități multiple.
 
Noua campanie și ofertă atașată reprezintă o materializare a viziunii noastre – Connect. Discover. Be Free. Cu ajutorul tehnologiilor digitale putem să descoperim noi oportunități, iar noile pachete de servicii le oferă tuturor șansa de a descoperi o lume nouă, urmărind programe TV, navigând pe Internet sau comunicând cu ajutorul telefoniei. Mesajul nostru este unul simplu – folosind serviciile UPC, descoperi ceva extraordinar în fiecare zi, ai șansa să afli lucruri noi, să fii mai conectat” – declară Severina Pascu, CEO UPC România.
 
Noua ofertă UPC este disponibilă începând cu data de 12 aprilie și include atât pachete de 3 servicii cât și pachete cu 2 servicii, clienții având posibilitatea de a opta pentru pachetul cel mai potrivit dorințelor lor. Principiul care a stat la baza construcției pachetelor a fost oferirea celei mai bune combinații de servicii. Clienții care aleg noile pachete UPC vor putea descoperi ceva extraordinar în fiecare zi cu ajutorul celui mai rapid Internet din România – Fiber Power 150 Mbps, grilei TV diverse și abonamentului de telefonie cu sute de minute incluse. Toți clienții noi vor beneficia de o perioadă de promoție de 4 luni, în care pachetul conține beneficii suplimentare pentru toate serviciile incluse în acesta (TV, Internet, telefonie).
 
 
Pachete 3 servicii
Pachet Servicii incluse
in primele 4 luni
Servicii incluse
pe restul perioadei contractuale
Preț
(TVA inclus)
Fiber Race  
DTV Maxim SD

116 canale SD
 
DTV Familia

96 canale SD
65 lei
 
Internet Fiber Power
150 Mbps
Internet Fiber Power 100 Mbps
Telefonie Alo 200
+ telefon fără fir
Telefonie Alo 100 + telefon fără fir
Mediabox SD
sau CI+ (+14 canale HD)
Mediabox SD
sau CI+ (+11 canale HD)
Fiber Fast HD DTV Maxim HD – 116 canale SD + 19 canale HD din care 2 nou introduse DTV Maxim HD – 116 canale SD
+ 18 canale HD din care 2 nou introduse
99 lei
(89 lei în primele 4 luni)
Internet Fiber Power 150 Mbps* Internet Fiber Power 150 Mbps
Telefonie Alo 200 + telefon fără fir Telefonie Alo 200 + telefon fără fir
Mediabox HD sau CI+ Mediabox HD sau CI+
Bonus – FilmBox, Bollywood, SmartGuard
 
 
Pachetele de 2 servicii includ abonamente de televiziune și Internet similare celor din pachetele de 3 servicii și au prețuri de 60, respectiv 94 lei.
 
Tehnologiile digitale evoluează rapid și fac parte din ce în ce mai mult din viața de zi cu zi. Ne influențează și ne ajută să ne dezvoltăm în permanență. De aceea, noua noastră ofertă este, de fapt, o invitație – sperăm ca noile pachete să îi inspire pe oameni să utilizeze la maximum serviciile digitale în căutarea de conținut relevant prin care ei pot descoperi lucruri noi, pe care să le folosească ulterior în viața de zi cu zi. Experiența în universul digital devine astfel un bun prilej de învățare și dezvoltare.”, adaugă Severina Pascu, CEO UPC România.
 
Grila TV UPC se extinde și include 4 noi canale – 2 canale documentare în format HD – Travel Channel HD, lansat în premieră pe piața din România și Viasat Nature / History HD – precum și două canale în format standard digital: unul pentru copii – Baby TV – și unul generalist – Transilvania L!ve. UPC România este, în continuare, lider pe segmentul televiziune, oferind cea mai extinsă grilă de canale HD prin cablu (21) și cea mai extinsă grilă de canale documentare (22), precum și pe segmentul de Internet, oferind cea mai mare viteză de conectare la Internet prin cablu, de până la 150 Mbps.
 
 
Informaţii suplimentare
 
UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.152.300 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a celui mai rapid Internet prin cablu, Fiber Power 150 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitaţi pagina oficială a companiei: http://www.upc.ro.
 
Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, cu operaţiuni în 13 ţări. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală şi le oferim posibilitatea de a descoperi şi experimenta posibilităţi nelimitate. Serviciile noastre de televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 20 de milioane de clienţi. La 31 decembrie 2012, aceştia aveau 35 de milioane de abonamente.
 
Brandurile Liberty Global includ UPC, Unitymedia, KabelBW, Telenet şi VTR. Operaţiunile noastre includ totodată şi Chellomedia, divizia de conţinut, UPC Business, divizia de servicii pentru companii şi Liberty Global Ventures, fondul nostru de investiţii. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.lgi.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii