Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Touroperatorul MAREEA estimează o cifră de afaceri de 44 milioane de lei în acest an, în creştere cu 45% faţă de 2010

ro

28 Nov, 2011 16:20 1365 Marime text

Touroperatorul MAREEA estimează o cifră de afaceri de 44 milioane de lei în acest an, în creştere cu 45% faţă de 2010

MAREEA, una din principalele agenţii românesti specializate în turismul intern, a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an o cifră de afaceri de 40 de milioane de lei, în creştere cu 43% faţă de rezultatele din perioada similară a anului trecut, şi estimează pentru întregul an 2011 vânzări de 44 milioane de lei, cu 45% mai mult decât în 2010.

”Principalele motive ale evoluţiei bune sunt dezvoltarea în acest an pe piaţa din Bucureşti cu trei agenţii, deschiderea unei agenţii noi în Cluj, lansarea unor pachete pentru mai multe destinaţii noi şi introducerea unor zboruri charter spre insulele greceşti ", a spus Marius Usturoiu, directorul general şi proprietarul MAREEA.

MAREEA este primul touroperator din piaţă care a pregătit şi lansat efectiv programul de înscrieri timpurii pe litoralul romanesc, pentru sezonul estival 2012. Pachetele turistice pentru vacanţe în toate staţiunile de pe litoral sunt disponibile pe site-ul şi în agenţiile MAREEA începând cu astazi,  28 noiembrie, cu reduceri de până la 30%. (www.mareea.ro )

Firma MAREEA Comtur a fost înfiinţată în urmă cu 15 ani la Deva şi are 11 agenţii la nivel naţional, dintre care patru în Bucureşti, urmând ca în luna ianuarie să deschidă o a cincea în Capitală şi alte trei în franciză.

”Ne-am consolidat  în acest an pe piaţa din Bucureşti prin deschiderea a 3 agentii noi. În această lună am inaugurat şi noul sediu central al companiei, în apropierea Pieţei Victoriei din Bucureşti, sediu in care se desfasoara toata activitatea operationala a companiei, inclusiv departamentul de business travel. Ne propunem ca în următorii 3 ani să ajungem la un număr de peste 25 agenţii la nivel naţional", a afirmat Marius Usturoiu.

Din punct de vedere al numărului de români trimişi în vacanţă pe litoralul românesc al Mării Negre, touroperatorul MAREEA este lider de piata, cu peste 80.000 de turişti în acest an, în creştere cu 23% comparativ cu anul trecut.

”Datorită numărului de turişti care achizitioneaza vacanta pe litoral, prin intermediul agentiei noastre, am semnat în luna septembrie a.c. un contract de preluare a complexului hotelier Mercur-Minerva din Mamaia, pe care îl vom transforma într-o unitate destinată în primul rând familiilor cu copii, concept care va fi inaugurat incepand cu luna mai 2012”,  a precizat Marius Usturoiu.

Complexul hotelier Mercur-Minerva, situat în nordul staţiunii Mamaia, include două hoteluri de trei stele, care totalizează peste 300 de camere, şi o vilă cu 14 apartamente.

Touroperatorul MAREEA vinde pachete turistice în toate destinaţiile din România, dar şi în Grecia, Spania, Turcia, Bulgaria si Croatia, operand curse charter din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, precum si peste 40 de circuite culturale in toata Europa.
Pentru iarna 2011/2012 MAREEA pune la dispozitia clientilor sai toate destinatiile de schi din Romania si Europa.

MAREEA are, pe lângă cele 11 agenţii proprii, şi o reţea de 1.400 de agenţii partenere în întreaga ţară, iar numărul de clienţi depăşeşte 120.000 pe an.

Director General
Marius USTUROIU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii