Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Black Friday pe Clickshop.ro

ro

22 Nov, 2013 12:56 1586 Marime text
Din 22 noiembrie 2013, Clickshop.ro începe o săptămâna de super-discount-uri cu reduceri de până la 6.000 lei pentru 75% dintre produsele sale. Clickshop continuă să fie alături de clienții săi și în week-end-ul Black Friday, între 29 noiembrie și 1 decembrie, cu reduceri semnificative pentru o gamă și mai largă de produse.
 
Clienții pot obține reduceri de până la 6.000 lei pentru produse disponibile în categorii precum televizoare, laptop-uri, tablete, smartphones, aparatură casnică de mici și mari dimensiuni, precum și din categorii ca "home & deco" și "garden". Astfel, peste 75% dintre produsele disponibile în mall-ul online al Romtelecom vor avea prețuri reduse semnificativ începând din 22 noiembrie și chiar mai multe produse se vor ieftini în week-end-ul Black Friday (29 noiembrie – 1 decembrie).
“Ne-am dorit pentru clienții noștri o perioadă mai lungă în care să poată beneficia de reduceri atrăgătoare, prin urmare ne-am decis să organizăm săptămâna Black Friday.  Clickshop are deja prețuri atrăgătoare, dar în timpul acestor 7 zile clienții pot economisi și mai mult atunci când își achiziționează gadget-urile favorite de la Clickshop.ro”, a declarat Alina Cazacu, Manager Activități Non Core Romtelecom & Cosmote România.
Oferta specială Black Friday este disponibilă prin comandă, în limita stocului disponibil, atât pe www.clickshop.ro și pe website-ul mobil m.clickshop.ro, cât și prin apel telefonic la 021 9262 (apel cu tarif normal, suport dedicat non-stop).
 
Despre Clickshop
 
Garantat de Romtelecom, Clickshop.ro este primul mall online deținut de un operator telecom. De la 2000 de produse organizate în 7 categorii la momentul lansării (aprilie 2011), în prezent, www.clickshop.ro vinde peste 10.000 de produse, oferind o varietate largă aparținând unor branduri internaționale.
 
                                      Echipa de comunicare
22 noiembrie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii