Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romtelecom si COSMOTE Romania extind termenul de plata a facturilor pentru abonatii sai din zonele afectate de conditiile de vreme severe

ro

29 Jan, 2014 13:10 1384 Marime text
Pe fondul fenomenelor meteorologice nefavorabile, Romtelecom și COSMOTE România au decis implementarea unor măsuri menite să vină în sprijinul clienților din zonele afectate în această perioadă.
Astfel, companiile anunță extinderea cu 7 zile, până la data de 06.02.2014, a termenului de plată a facturii pentru abonații afectați de condițiile meteorologice severe din zonele în care s-a impus codul galben (Mehedinți, Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Argeș, Brașov, Covasna, Bacău, Iași, Vaslui) și codul portocaliu (Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, București, Ialomița, Prahova, Buzău, Vrancea, Călărași, Constanța, Tulcea, Galați, Brăila). Măsura vizează abonații afectați de condițiile meteorologice nefavorabile din perioada curentă și imediat următoare, a căror dată scadentă se încadrează în acest interval. Extinderea se va adăuga termenului de plată standard pentru clienții Romtelecom și COSMOTE România.

Romtelecom & COSMOTE Romania
 
Relații Media – Divizia Comunicare Corporativă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii