Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PwC premiază din nou cei mai valoroşi studenţi timişoreni

ro

15 May, 2012 18:37 1234 Marime text

- Jump Start to Trusted Business Advisor -

Bucureşti, 15 mai 2012. PwC România, prin echipa sa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) şi centrul de training The Academy at PwC oferă drept premiu patru poziţii de intern pentru absolvenţii licenţiaţi ai secţiilor de Finanţe Bănci şi Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) a Universităţii de Vest din Timişoara, promoţia 2010/2011. Candidaţii au fost selectaţi în parteneriat cu profesorii dintre studenţii cu cele mai bune rezultate academice şi vor fi anunţaţi marţi, 15 mai şi respectiv miercuri 16 mai 2012 în cadrul festivităţii de absolvire.

Aflată la a doua ediţie, iniţiativa PwC, cea mai mare reţea de firme de servicii profesionale din lume, face parte dintr-un program naţional intitulat "JumpStart to Trusted Business Advisor". "Cred că am reuşit să dezvoltăm prima abordare dedicată antreprenorilor şi afacerilor de familie din România pentru că am crezut de la început în rolul acestora de motor de regenerare economică şi socială. Ce căutăm la participanţii din programul JumpStart to Trusted Business Advisor este în primul rând o atitudine de auto-depăşire, dublată de o pregătire pe măsură. În calitate de absolvent al Universităţii de Vest, sunt onorat şi mă bucur în mod deosebit să văd că această colaborare începe să se contureze ca o tradiţie" a declarat Alexandru Medelean, Director, Liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori în cadrul PwC România.

„La nivel practic, programul reflectă abordarea pe care The Academy at PwC o aduce pe piaţa românească a dezvoltării profesionale. Oferim participanţilor oportunitatea de a dobândi atât cunoştinţe tehnice cât şi importante abilităţi de afaceri, care să le permită să înţeleagă dinamica mediului antreprenorial şi să lucreze eficient cu clienţii noştri" a adăugat Mihai Aniţa, Partener în cadrul PwC România şi Lider The Academy at PwC.

Programul "JumpStart to Trusted Business Advisor" va continua în parteneriat cu alte universităţi din ţară.

Despre "JumpStart to Trusted Business Advisor":

"JumpStart to Trusted Business Advisor"este un program iniţiat de echipa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) a PwC România şi centrul de training The Academy at PwC şi se adresează absolvenţilor facultăţilor cu profil economic şi de afaceri din principalele universităţi din ţară. Programul se desfăşoară în parteneriat cu universităţile, oferind absolvenţilor cu cele mai bune rezultate oportunitatea de a lucra într-unul din birourile PwC din România şi de a beneficia de instruire şi îndrumare pentru dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare unui consultant pentru a deveni un consilier de încredere, specializat în servicii adaptate mediului antreprenorial şi afacerilor de familie. PwC este prima firmă de servicii profesionale care are o echipă şi o abordare dedicată ce oferă servicii integrate adresate antreprenorilor români.

Despre The Academy at PwC

Parte dintr-o reţea recunoscută la nivel internaţional, centrul de training The Academy at PwC contribuie la ridicarea standardelor în educaţia de afaceri din România, oferind calificări profesionale şi cursuri de dezvoltarea a abilităţilor ce răspund cerinţelor actuale ale pieţei.

Despre PwC:

PwC (www.pwc.com/ro) oferă servicii de audit financiar, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare pentru a contribui la crearea unui mediu de afaceri favorabil şi a genera un plus de valoare pentru clienţii săi şi pentru toţi factorii implicaţi. Cei peste 161,000 de angajaţi ai firmei din 154 de ţări îşi valorifică gândirea, experienţa şi expertiza pentru a oferi perspective noi şi soluţii practice pieţei.

„PwC" semnifică reţeaua de firme membre ale PricewaterhouseCoopers International Limited (PwCIL). Fiecare dintre acestea este persoană juridică cu statut independent şi nu acţionează ca agent al PwCIL sau a oricărei alte firme membre. PwCIL nu furnizează niciun fel de servicii clienţilor. PwCIL nu este reponsabilă pentru actele sau omisiunile niciunei alte firme membre şi nici nu-şi poate exercita controlul sau judecata profesională pentru a le obliga în niciun fel. Nicio firmă membră nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru actele sau omisiunile niciunei alte firme membre, nici nu poate să-şi exercite controlul asupra altei firme, sau să oblige altă firmă sau PwCIL în vreun fel.

© 2012 PwC. Toate drepturile rezervate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii