Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Produse de post în restaurantele KFC

ro

27 Mar, 2012 19:09 3708 Marime text

image008.jpgKFC România este alături de clienţii săi şi în perioada postului de Paşte punând la dispoziţie o gamă diversă de produse pe gustul fiecăruia.

Produsele de post sunt disponibile în toate restaurantele KFC din ţară.

image009.jpgClienţii care vin în restaurantele KFC pot opta fie pentru sandwich-uri fără carne, Tower Burger sau Twister, la fel de apetisante şi delicioase, fie pentru unul dintre produsele de post preparate cu măiestrie pentru a oferi o masă savuroasă şi consistentă: salată Vegi, cartofi ţărăneşti, cartofi prăjiţi şi porumb fiert fără unt.

Fie că aleg binecunsocutele sandwich-uri fără carne sau unul dintre produsele de post, clienţii KFC se vor putea bucura de aceeaşi calitate şi acelaşi gust inconfundabil cu care KFC i-a obişnuit de-alungul timpului.

kfc_produse_de_post.jpgDespre KFC România

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordata în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai în Bucureşti, restul fiind în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii