Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiera pe piata constanteana - work-shop de promovare eficienta a afacerii, prin Public Relations & Social Media - 28 si 29 noiembrie, Sala OVIDIU - parter Tomis Mall -

ro

12 Nov, 2013 19:34 1213 Marime text
Constanta, 12 noiembrie 2013.
Intr-o perioada in care piata constanteana duce lipsa de cursuri de pregatire in domeniul public relations si social media, KOOL MEDIA & ADVERTISING organizeaza doua workshop-uri intensive, “Promovarea eficienta a afacerii prin: Public Relations & Social Media”, in zilele 28 si 29 noiembrie. Acestea se adreseaza practicienilor in PR, comunicare si social media care doresc sa isi aprofundeze cunostintele in domeniu.
Workshop-urile reprezinta o premiera pentru piata din Constanta si vor oferi un know-how unic si un maximum de interactivitate participantilor, fiind sustinute de unii dintre cei mai buni specialisti in comunicare si social media.
 Dna Steliana Bajdechi- trainer workshop PUBLIC RELATIONS- are numeroase specializari in jurnalism si cursuri in Relatii Publice realizate prin intermediul unor companii de prestigiu: Deutsche Welle, COPEAM (organizatia audio-vizualului mediteranean) Algeria, Setif, Radio France Internationale.
Dl Alex Filip- trainer curs FACEBOOK & SOCIAL MEDIA- este fondatorul si totodata coordoneaza activitatea in cadrul Eventur, prima agentie din Romania specializata exclusiv pe organizarea de evenimente in turism si marketing. Ofera consultanta in social media business-urilor de turism din Romania si gestioneaza unul dintre cele mai apreciate bloguri de calatorii din tara. Cu acest blog, Alex a obtinut premiul al III-lea la RoBlogFest 2011, competitia blogurilor autohtone.
Cei 30 de cursanti, in workshop- ul de PR, vor afla ‘secrete’ despre jurnalism, lobby, advocacy, organizarea unei conferinte de presa, vor invata si isi vor aprofunda cunostintele despre comunicarea eficienta, publicul tinta, gestionarea crizelor de imagine si multe alte elemente ce vor aduce un plus major de valoare pentru companiile in care, cursantii isi desfasoara activitatea.
La finalul workshop- ului de Social Media, cursantii vor descoperi si alte metode pentru imbunatatirea imaginii companiei si gestionarea cu succes a campaniilor in mediul online. Vor afla si ‘secrete’ despre Facebook Ads, beneficiile promovarii prin intermediul unui blog de succes, vor interactiona in studii de caz despre o serie de companii care si-au dezvoltat cu succes o strategie de Facebook.
 
Taxe de participare - in LEI, PE PERSOANA ( include: material printat cu prezentarile incluse in program, pauza de cafea, pranz- bufet finger food, in zilele de 28 si 29 noiembrie 2013):
350 lei /persoana / workshop PR
350 lei/ persoana / workshop SOCIAL MEDIA
600 lei / persoana - ambele workshop-uri
 
REDUCERE 25% - Early booking & minim 2 inscrisi de la aceeasi firma
REDUCERE 15% - EARLY BOOKING (plata pana pe 18.11.2013)
REDUCERE 15% - pentru minim 2 inscrisi de la aceeasi firma
 
Acest proiect este sustinut de partenerii JCI – organizatie de tineri antreprenori din Constanta, Centrul Comercial Tomis Mall, Catering Elion si Tipografia Boltibrom.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii