Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PAYPOINT ANUNŢĂ UN NOU PARTENERIAT - KRUK ROMÂNIA

ro

16 Dec, 2013 14:10 1988 Marime text
Bucureşti, 16 decembrie 2013 – PayPoint România îşi extinde portofoliul de parteneri din domeniul financiar prin semnarea unui acord de colaborare cu KRUK România, astfel oferind clienţilor o soluţie simplă de a ţine sub control plata debitelor. Datorită acestui parteneriat, persoanele care au debite către compania KRUK au acum posibilitatea să îşi plătească creanţele uşor şi la timp, prin intermediul reţelei punctelor de plată PayPoint.
 
Modalitatea de plată, prin sistemul PayPoint, a creanţelor rezultate din credite de consum este simplă, sigură şi comodă: persoana cu datorii administrate de KRUK trebuie doar să vină în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint cu detaliile de plată prevăzute cu cod de bare; clientul achită în numerar valoarea ratei şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei. Operaţiunea durează foarte puţin, reducând astfel considerabil timpul alocat acestor plăţi.
 
Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România, a declarat: „Suntem bucuroşi că le putem oferi consumatorilor un sistem de plăţi sigur şi comod, prin intermediul căruia să îşi poată gestiona mai eficient bugetul familiei. Parteneriatul cu cei de la KRUK România se încadrează cu succes în misiunea PayPoint de a fi la îndemâna oricărui utilizator, printr-o paletă cât mai largă de plăţi.”
 
Tomasz Ignaczak, Director General KRUK România, „Lunar, emitem mii de notificări de plată. Dată fiind amploarea activităţii companiei, avem nevoie de o reţea extinsă de parteneri prin care să putem facilita persoanelor cu datorii plata ratelor în toate zonele ţării. PayPoint România a venit în acest context cu o soluţie utilă şi aşteptată de toţi clienţii noştri, dată fiind acoperirea de care se bucură reţeaua în teritoriu. Clienţii KRUK au acum la dispoziţie o reţea de aproape 8.000 magazine partenere PayPoint, unde îşi pot plăti ratele, sigur şi rapid. Considerăm că acest acord de colaborare va fi de lungă durată, cu beneficii de ambele părţi.”
 
 
***
 
Despre PayPoint Romania
În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără aproape 8000 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 63 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 53 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi. Astfel: sectorul de plăţi pentru utilităţi – GDF SUEZ Energy România, E.ON Gaz Distribuţie, E.ON Energie România, E.ON Moldova Distribuţie, Petrom Distribuţie Gaze, Congaz, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, Apa Nova Bucureşti, ApaVital Iaşi, Aquatim, CEZ Vânzare, Gaz Sud, Grup Dezvoltare Reţele, Wirom Gaz, Hargaz, Raja Constanţa, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau, Hidro Prahova, Apa Nova Ploieşti, Salubris Iaşi, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, SC Vital SA, Nova ApaServ Botoşani, Apa Canal Sibiu, Activitatea Goscom SA, Apa Serv Valea Jiului; sectorul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu – Vodafone România, Cosmote România, Orange România, Romtelecom, UPC România, Zapp, Akta TV, NextGen Communications, Radiocom, RCS-RDS; Sectorul financiar-bancar – Allianz-Tiriac Asigurări, EOS KSI România, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK România; sectorul cosmetică – Oriflame, Avon.
PayPoint oferă, de asemenea, servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone şi Zapp), precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).
Totodată, PayPoint oferă serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permiţând astfel clienţilor să trimită sau să primească bani atât din afara ţării, cât şi de pe teritoriul României.
Comercianţii PayPoint oferă clienţilor lor şi posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică pentru a face plăţi pe internet în mod sigur şi confortabil, datorită parteneriatelor semnate de PayPoint cu paysafecard şi Ukash®.
Despre Grupul PayPoint
PayPoint este un important operator international de plati, oferind servicii cu valoare adaugata. Dintre sectoarele acoperite se pot aminti: utilitati, telecom, media, retail, transport, comert electronic, servicii financiare, gaming si sectorul public.
Compania proceseaza anual peste 750 milioane de tranzactii in valoare de peste 14 miliarde de lire sterline pentru peste 6.000 de clienti - furnizori si comercianti. PayPoint plc este recunoscuta pentru pozitia de lider in sistemele de plati, pentru tehnologia avansata si serviciile puse la dispozitie consumatorilor.
 
Retelele de comercianti
Reteaua PayPoint include peste 25.600 de terminale localizate in magazine din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord (printre care se numara Co-op, Spar, McColls, Costcutter, Sainsbury’s Local, One Stop, Londis si mii de comercianti independenti). PayPoint Romania este prezent in aproape 8.000 de locatii la nivel national, oferind servicii de plata a facturilor in numerar si incarcare electronica. In Irlanda, serviciile PayPoint sunt prezente in peste 500 de locatii. Collect+ reprezinta un serviciu de colectare si livrare a coletelor in magazinele de proximitate, in parteneriat cu Yodel, in peste 5.500 locatii PayPoint. Reteaua de ATM-uri PayPoint include peste 3.000 de terminale “LINK”, amplasate in magazine de proximitate din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.
E&m commerce
PayPoint.net este un serviciu de plata prin internet care ofera servicii securizate de plata pentru card-uri de credit si de debit pentru peste 5.350 de comercianti ce opereaza cu 16 banci importante din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Europa si America de Nord.
PayByPhone reprezinta unul dintre principalii furnizori internationali de servicii de colectare oferite companiilor din domeniul parcarii; consumatorii pot plati sumele aferente parcarii folosind telefonul mobil, cu ajutorul cardurilor de credit sau de debit.Serviciul este disponibil in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Franta, Canada Statele Unite ale Americii si Australia.
 
Despre KRUK România S.R.L
 
În luna februarie 2013, compania KRUK International S.R.L. şi-a schimbat denumirea în KRUK România S.R.L. Compania a fost înfiinţată în anul 2007 de Grupul KRUK – liderul pieţei de management al creanţelor comerciale din Polonia. Compania este specializată în managementul integrat al creanţelor, având clienţi atât din sectorul financiar, cât şi companii de servicii. KRUK a dezvoltat activităţi de colectare a creanţelor bancare, a creanţelor companiilor de asigurări şi leasing, operatorilor de telefonie fixă şi mobilă, cât şi ale companiilor de distribuţie a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucător important pe piaţa achiziţiei de portofolii de creanţe, în special de la bănci.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii