Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panasonic va furniza echipamente AV pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci

ro

14 Feb, 2014 17:52 1387 Marime text
Panasonic a furnizat cel mai mare număr de camere de securitate din istoria Jocurilor Olimpice şi cea mai mare cantitate de ecrane LED de dimensiuni mari din istoria Jocurilor Olimpice de Iarnă
Bucureşti, România – Panasonic Corporation, sponsorul global TOP* în categoria echipamente audio-video, a anunţat livrarea de echipament AV de ultimă generaţie, precum siteme video Full HD, pentru cea de a 22-a ediţie a Jocurilor Olimpice de la Soci. Panasonic va coopera cu Comitetul Olimpic Internaţional (IOC), Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice de la Soci şi Serviciul de Transmisie a Jocurilor Olimpice (OBS) pentru a oferi suport în derularea evenimentului sportiv.
 
Panasonic a furnizat cantităţi mari de echipament pentru spaţiile şi construcţiile aferente Jocurilor Olimpice, din categoria produselor AV, incluzând ecrane LED de dimensiuni mari, sisteme audio, echipament de transmisie, proiectoare, televizoare VIERA şi sisteme de comunicare video HD. Mai mult, Panasonic a livrat cea mai mare cantitate de camere de securitate din istoria Jocurilor Olimpice şi cea mai mare cantitate de ecrane LED de dimensiuni mari din istoria Jocurilor Olimpice de Iarnă.
 
De asemenea, ca o nouă provocare pentru companie, Panasonic va înregistra ceremonia de deschidere din Parcul Olimpic în 4k, în cooperare cu IOC şi OBS.
 
Pentru a materializa conceptul companiei “Sharing the Passion” (“Împarte Pasiunea”) prin livrarea de echipament şi activităţi de sponsorizare, prin intermediul tehnologiei sale de transmisie avansate, Panasonic va aduce pasiunea, tensiunea şi bucuria atleţilor de talie mondială, precum şi emoţia generată de performanţele lor, nu numai în spaţiile şi construcţiile aferente competiţiei dar şi oamenilor din întreaga lume.
 
Echipamente AV furnizate

 Echipament Cantitate
Ecran LED de dimensiuni mari 1727 m2
Sisteme audio profesionale 16 spaţii şi construcţii
Monitoare TV 4993 unităţi
Camere de securitate 6903 unităţi
Proiectoare (incluzând proiectoare DLP*2) 207 unităţi
Camere P2HD 114 unităţi
Echipamente de înregistrare P2HD 100 unităţi
Altele Echipament de comunicare video HD – 89 seturi
Notă: include clădirile olimpice precum Satul Olimpic, Centrul Media, birourile comitetului de organizare şi locurile cu transmisie live.
 
1. TOP - The Olimpic Partner – reprezintă cel mai important nivel al unui sponsor olimpic global. Panasonic este sponsor TOP încă de la înfiinţarea programului, fiind singura companie japoneză de acest gen. Panasonic a semnat acordul de sponsorizare TOP cu IOC în 1987, în acord cu spiritul mişcării olimpice care promovează pacea mondială. Începând de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Calgary, în anul următor semnării acordului, Panasonic a contribuit la derularea Jocurilor Olimpice de peste 25 de ani ca sponsor TOP în categoria echipamente audio-video.
2. DLP este marcă înregistrată a Texas Instruments Inc.
 
 Despre Panasonic
Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând vânzări nete pentru anul încheiat la 31 martie 2013 de 7.30 trilioane de yeni (68 miliade de €). Compania face eforturi pentru a crea o viaţă mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind angajată în a urma noi valori inovative în toate diviziile. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic vizitaţi pagina www.panasonic.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii