Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In 14 noiembrie la Năvodari autoritățile locale din Muntenia și Dobrogea vor dezbate soluții de finanțare și de eficientizare

ro

13 Nov, 2013 18:04 1359 Marime text
Bucureşti, 22.04.203: Agenția BTL Design, AC Creative și trustul de presă Agora Group, in parteneriat cu Asociaţia Oraşelor din România, Asociația Municipiilor din România si Asociația Comunelor din România, organizează joi 14 noiembrie 2013, simpozionul de administrație publică: " Soluții pentru modernizarea și eficientizarea administrației publice locale 2013", Ediția Muntenia/Dobrogea. Evenimentul va avea loc la Năvodari, Centrul Cultural, sala de spectacole, începând cu ora 10.00.
 
Conferința își propune drept temă principală problematica acesării fondurilor europene în ciclul 2014-2020 și discuții pe marginea proiectului de descentralizare. Totodata se vor prezenta soluții de eficientizare și modernizare a administrației publice locale. La acest eveniment reprezentanții APL vor putea să se informeze și să fie în contact direct cu reprezentanți ai Guvernului și autorităților centrale. Evenimentul se adresează reprezentanților administrației publice locale din regiunile istorice Muntenia și Dobrogea, președinți de consilii județene, primari de localități și reprezentanți ai instituției prefectului. Evenimentul a fost organizat la Năvodari la invitația președintelui Asociației Orașelor din România, primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei.
 
Programul de evenimente " Soluții pentru modernizarea și eficientizarea administrației publice locale 2013" este organizat de agenția BTL DESIGN în parteneriat cu trustul de presă AGORA Grup si AC Creative. Acesta face parte dintr-un program național care va avea patru ediții in semestrul 2 din 2013 localizate geografic astfel: Muntenia/Dobrogea - 14 noiembrie Năvodari, Moldova - Bacău 21 noiembrie, Transilvania - 28 noiembrie Cluj Napoca, Oltenia/Banat - 3 decembrie Craiova.
 
Scopul acestui program este să identifice soluții la problemele administrațiilor locale, soluții ce vor avea ca efect eficientizarea activității autorităților locale și servicii calitative pentru cetățeni. Vom dezbate împreună cu reprezentanții administrației locale și cu factorii de decizie si specialiști din ministerele de resort, companii private și organizații nonguvernamentale pentru a găsi soluțiile potrivite și imediat aplicabile.
 
Temele ce vor fi dezbatute pe parcursul evenimentului sunt urmatoarele:
1. Modernizarea administraţiei publice în contextul dezvoltării durabile - demararea procesului de descentralizare în România
2. Stadiul absorbţiei fondurilor europene şi perspectivele pentru perioada următoare de programare 2014-2020
3. Instrumente pentru dezvoltarea și eficientizarea activității administraţiei publice locale
4. Soluţii pentru cofinanțarea proiectelor administrației publice locale
 
În calitate de vorbitori oficiali au fost invitați reprezentanți din Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Afacerilor Interne și Parlamentului României. Vor susține prezentări pe tematicile enumerate reprezentanți ai companiilor Asseco, Microsoft, cabinete avocatura, companii de comunicatii, companii de construcții si consultanță.
 
Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.
 
Despre BTL Design
 
BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente road-show destinate mediului de afaceri pe teritoriul României. In portofoliul nostru se regăsesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol –Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public – Privat, instrument de lucru strategic pentru administrația publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administraţiei Publice Locale din Romania, Soluţii pentru administrațiile locale in contextul crizei economice, Soluții pentru Dezvoltarea Durabila a Autorităților Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales să-și promoveze soluțiile in cadrul evenimentelor organizate de către noi. Detalii pe www.btldesign.ro
Misiunea BTL Design este sa construiască o interfață eficienta de comunicare intre furnizorii de soluții pentru mediului de afaceri si potențiali beneficiari ale acestora.
 
Despre Agora Group
 
Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte străină si este prezent in piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992.
In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica - conferinţa anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distribuţie de carte străină Byblos şi portalul online cu serviciul de ştiri AgoraNews.
Detalii pe www.agora.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii