Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperă gustul fascinantei Asii la Lidl, din 24 februarie

ro

19 Feb, 2014 18:41 976 Marime text
București, 19 februarie 2014 – Din 24 februarie, în Săptămâna Asiatică, la Lidl vei putea găsi ingredientele pentru un festin culinar exotic. Îndrăznește să pășești în lumea aromelor și gusturilor seducătoare și a preparatelor specifice bucătăriei chinezești, thailandeze sau indiene.
 
Bucătăria asiatică este renumită nu numai pentru asocierile surprinzătoare ale celor patru gusturi fundamentale (dulce, iute, acru și sărat), ci și pentru texturile deosebite ale alimentelor care se îmbină în pregătirea felurilor de mâncare. În Săptămâna Asiatică, cu produsele de la Lidl poţi prepara delicii ce vor alunga cu siguranță monotonia din bucătărie.
 
Vei descoperi cât de ușor sunt de preparat legumele pentru wok (9,99 lei), dar și cât de delicioase sunt combinațiile de legume și sosuri pentru wok (6,99 lei) din oferta Lidl. Alătură acestora carnea slabă de porc (14,99 lei), specială pentru prepararea la wok, tăiată în fâșii subțiri şi marinată în sos dulce-acrișor sau teriyaki. Dacă dorești să adaugi și mai multă savoare acestei combinații, poți opta pentru condimentele asiatice (6,99 lei), specifice bucătăriei orientale, dar și pentru uleiurile în stil asiatic (8,99 lei).
 
Poți alege și un alt preparat clasic al bucătăriei orientale, rață pe pat de legume (39,99 lei), ce se îmbină perfect cu o salată asiatică (4,99 lei). La fel savuroşi sunt, însă, și tăițeii ce se regăsesc în Săptămâna Asiatică la Lidl în diverse sortimente: tăiței cu ou (3,99 lei) , tăiței Chow Mein (4,99 lei), Szechuan (4,44 lei), Thai (4,44 lei) și altele.
 
Pentru o experiență culinară asiatică desăvârșită, încearcă și germenii de soia sau mugurii de bambus (4,99 lei), ingrediente sănătoase și pline de gust, ce pot fi folosite în prepararea diverselor mâncăruri sau garnituri cu specific oriental. Nu uita nici de sosuri, preparate de bază în bucătăria asiatică. Ele sunt disponibile în diverse sortimente la Lidl, de la sosul dulce-acrișor cu legume (5,99 lei), la cel de soia (4,99 lei) sau la sosul chilli dulce-picant (11,99 lei).
 
Merită să faci, însă, și o vizită culinară în India, savurând nuggets de pui în stil indian (11,99 lei), în varianta Bombay, Calcutta sau New Delhi, alături de crochete cu legume, fructe tropicale și orez basmati (11,99 lei). Servește la aceste preparate și naan (3,99 lei), pâinea în stil indian, condimentată cu puțin usturoi și coriandru.
 
Pentru a încheia pe măsură un astfel de festin culinar, savurează un ceai asiatic (8,99 lei) și acordă-ți un moment de liniște.
 
Profită de oferta Lidl din cadrul Săptămânii Asiatice și răsfață-ți simțurile cu preparate deosebite, cu arome seducătoare, atât de ușor de preparat și atât de accesibile!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii