Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România oferă în exclusivitate trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp

ro

28 Nov, 2013 14:12 1393 Marime text
În prezent, oamenii folosesc din ce în ce mai mult mesajele instant, deoarece astfel le este mai ușor și mai rapid să țină legătura cu familia și prietenii. COSMOTE România introduce o nouă ofertă promoțională în exclusivitate pe piața din România, furnizând clienților cu abonament şi celor de cartele preplatite trafic nelimitat, netaxat, în cadrul aplicației WhatsApp, una dintre cele mai populare multi-platforme ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a face schimb gratuit de mesaje, imagini și conținut audio.
 
„Miliarde de mesaje și fotografii sunt schimbate în fiecare zi între utilizatorii WhatsApp din toată lumea, iar circulația rapidă a informației a devenit o nevoie foarte importantă pentru clienții care doresc să împartăşească noutățile cu familia, prietenii și colegii. România este prima țară din cadrul Deutsche Telekom unde proiectul este implementat, iar exclusivitatea pe piața locală demonstrează că operatorul COSMOTE România inovează continuu, astfel încât clienții să se poată bucura în totalitate de posibilitatea de a comunica în timp real oferită de tehnologie”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidențial România.
 
Misiunea noastră este de a permite oamenilor să comunice cu prietenii lor și cu cei dragi din toată lumea”, a declarat Jan Koum, co-fondator și CEO WhatsApp, Inc. „Suntem încântați de parteneriatul cu operatorul COSMOTE România, prin care punem la dispoziţie o ofertă avantajoasă utilizatorilor noștri comuni din România. Acest parteneriat ne permite să fructificăm prezența COSMOTE pe piața din România și să continuăm extinderea semnificativă a WhatsApp ca lider global în segmentul comunicării mobile”, a adăugat el.
 
Abonaţii care activează unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul COSMOTE Free sau orice extraopțiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp, pe durata ofertei promoționale de Crăciun. Noua ofertă promoțională este disponibilă pentru clienții noi, până pe 15 ianuarie 2014.
 
De asemenea, utilizatorii serviciilor preplatite COSMOTE care activează în perioada promoțională extraopțiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor beneficia automat de trafic netaxat în cadrul WhatsApp. Adițional, clienții care aleg alte extraopțiuni decât cele anterior menționate pot beneficia de trafic nelimitat in cadrul WhatsApp prin activarea, în plus, a unei extraopțiuni Connect Mobile sau o noii extraopțiuni de sine stătătoare WhatsApp, pe durata perioadei promoționale.
 
Cei care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat în cadrul WhatsApp, în timp ce clienții care activează Connect Mobile 150MB (3 euro) pot beneficia de oferta promoțională prin activarea, în plus, a noii extraopțiuni WhatsApp.
 
Extraopțiunea de sine stătătoare WhatsApp este recurentă, iar pentru 1,5 euro credit/lună oferă trafic nelimitat în cadrul aplicației WhatsApp.
 
Mai multe detalii sunt disponibile aici.
 
***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 30 septembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienţi în Grecia, Albania şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii