Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:36 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România lansează o nouă extraopţiune pentru clienţii prepaid

ro

24 Jul, 2012 23:12 1405 Marime text
oferta_de_vara_48x685mm_24.07.2012.jpgFie că îşi doresc sa păstreze permanent legătura cu prietenii din ţară sau să navigheze pe internet, clienţii COSMOTE România au de mâine la dispoziţie extraopţiunea pentru cartela preplătită Xplore, care va acoperi cu siguranţă orice canal de comunicare ales de aceştia. Extraopţiunea Xplore este completată de on-top-ul More care îi va ajuta pe utilizatori să rămână mai uşor în contact cu cei dragi, chiar şi din străinătate.

Astfel, începând cu 25 iulie, clienţii cartelei preplătite COSMOTE se pot bucura de mai multe beneficii şi mai mult timp de vorbit, pentru doar 5 euro credit. Extraopţiunea Xplore include 100 de minute naţionale şi SMS-uri, 2.000 de minute şi SMS-uri în reţea, 2.000 de minute în reţeaua Romtelecom. În plus, clienţii Xplore care doresc să navigheze pe Internet au la dispoziţie 25 MB de trafic de date pe mobil.

Şi dacă toate acestea nu sunt de ajuns, clienţii care utilizează Xplore pot activa un on-top suplimentar peste această extraopţiune. Pentru doar 1 euro credit suplimentar, utilizatorul primeşte 20 de minute internaţionale. Astfel, cu on-top-ul More, clienţii pot suna numere de telefonie fixă din ţările membre ale UE, SUA, Canada şi Israel, şi pot apela numere de telefon mobil din Franţa, Ungaria, Germania, Spania, Marea Britanie, Italia, SUA, Canada şi Israel. În plus, clienţii care activează on-top-ul More primesc în plus încă 125 MB trafic de date pe mobil.

Noua extraopţiune şi on-top-ul sunt disponibile din data de 25 iulie până pe 20 august 2012 pentru clienţii noi şi cei existenţi. Beneficiile incluse în extraopţiune sunt disponibile timp de o lună. După activare, extraopţiunea poate fi reactivată pentru o perioadă de 7 luni, dar nu mai târziu de 20 martie 2013.

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 31 martie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii